Partnerbijdrage

Ondernemen in coronatijd; zo maak je een goede indruk

Of je nu een salesgesprek hebt, die grote order wil binnen halen, een (first)date, de eerste keer op bezoek bij je schoonouders of een sollicitatiegesprek, je wil graag een goede indruk maken. En zeker als ondernemer. 

Maar hoe maak je nu die goede indruk? Wat moet je wel doen? En wat niet? En wat is er anders nu in Coronatijd? Met deze tips komt het zeker goed. 

Blijf je zelf

Een beetje extra je best doen kan geen kwaad, maar je echt anders voordoen dan je bent, is geen goed plan. Dat geld natuurlijk ook voor je bedrijf. Vroeg of laat val je namelijk door de mand en dan is de kans groot dat je het vertrouwen van je klant verloren bent. Geef daarom direct aan wat je als bedrijf wel of niet kunt. Verwachtingsmanagent noemen we dat. Vraag ook gerust aan de klant wanneer hij/zij iets nodig heeft. Zo voorkom je dat je je in bochten wringt om volgende week te leveren terwijl de klant het pas over vier weken nodig heeft. 

Doe je niet groter of kleiner voor dan je bent. Besef dat er genoeg ondernemers of klanten zitten te wachten op een bedrijf zoals dat van jou. Dat er een juiste klik is, is het belangrijkste. Zo kun je bouwen op een lange en fijne relatie.  

Hou vol, ga door… Juist nu!

Geloof je in je dienst of product? Dan is dit juist de tijd om door te gaan. Niet alleen is het fijn om met nieuwe dingen bezig te zijn (denken aan mogelijkheden geeft je meer energie dan bezig zijn met wat er niet kan), ook kun je nu makkelijker het verschil maken door te laten zien dat jij je niet zomaar laat tegen houden. Dat betekent voor je klant dat je goed kunt inspringen op veranderingen en dus een stabiele partner bent. 

Tip top in orde

Niet alleen jij maar ook de diensten of producten die je levert moeten indruk maken. Zorg dus dat alles er goed uit ziet. Van de offerte tot de verpakking. Dozen, tassen of ringbanden in je eigen huisstijl stralen daarbij uit dat jij gaat voor vakwerk. En dat loont. Bij Devoogt.nl weten ze daar alles van. Daarom helpen ze je met snel en vakkundige maatwerk in elke gewenste oplage. Ook kleine oplages dus. Zo maak je gegarandeerd een indrukwekkende eerste indruk. 

Trouwens ook de Voogt gelooft in doorgaan met ondernemen en uitbreiden. Met de nieuwe productielijn kunnen ze nu snel en vakkundig ringbanden, ordners en magneetringbanden produceren. Van 10 tot 150 stuks en gewoon heel snel. Zodat jij een tip top indruk kunt maken. 

Val op

Wees geen grijze muis in de massa maar zorg dat je opvalt. Dat betekent anders zijn dan alle anderen en anders dan ‘gewoon’. Opvallen doe je door een uitstraling die onthouden wordt en herkenbaar is. In principe is dat niet heel moeilijk. Zorg er gewoon voor dat je de stijl van je product of bedrijf overal in door. Stop niet bij een visitekaartje of labeltje. Voer het overal in door. In ringbanden met logo en in huisstijl maar ook in displays, verzenddoosjes of een mooie draagtas.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *