Partnerbijdrage

Nooteboom Trading: voor nieuwe en gebruikte trailers

Zeewolde is een van de zes gemeenten van de Nederlandse provincie Flevoland, die drooggelegd is in de jaren 60 van de 20e eeuw. De gemeente telt 22.886 inwoners (1 januari 2021, bron: CBS) en heeft een landoppervlakte van 248,76 km². Zeewolde werd in 1984 een zelfstandige gemeente en is daarmee de jongste, niet door samenvoeging ontstane, gemeente van Nederland. 

In Zeewolde bent u ook op de juiste plaats voor nieuwe en gebruikte trailers en speciale “zwaartransport” trucks.  

Transport is de beweging van onder andere goederen van de ene locatie naar de andere. Met andere woorden, een verplaatsing van een ding van het ene naar het andere punt. En juist hierin is Nooteboom Trading gespecialiseerd. 

Kopen, verkopen, verhuren en produceren

Nooteboom Trading koopt en verkoopt alle soorten gebruikte trailers zoals citytrailers, module diepladers, specials, vlakke opleggers en mega machine trailers. Daarnaast produceren zij ook een eigen merk, RINO® Trailer. Gespecialiseerd in gestuurde trailers voor de bouw en industrie. Naast inruil is Nooteboom Trading ook geïnteresseerd in het kopen van uw trailer. 

Onder de naam Nooteboom Rental worden er ook trailers verhuurd. 

Voor een uitgebreid en altijd actueel overzicht van het voortdurend wisselend aanbod kunt u in deze tijd ook virtueel een kijkje nemen en een passend advies vragen. 

Jarenlange ervaring en specialist in de branche

Igmar Nooteboom is de directeur/eigenaar van Nooteboom Trading. Het bedrijf heeft al méér dan 140 jaar ervaring in voertuigconstructie, is leider op het gebied van innovatie en technologie en maatgevend voor de branche. Dé specialist voor individuele transportoplossingen. 

Door de jarenlange ervaring op het gebied van export over de hele wereld, kunnen ze ook ondersteunen met het verschepen van trailers naar ieder land ter wereld. 

Trotse partner

Onlangs zijn de eerste mega RINO® en Nooteboom trailers geleverd aan Ryano Logistics International en zijn ze al in gebruik voor het uitvoeren van zware internationale transporten door Ryano. Nooteboom Trading is dan ook met recht trotse partner van Ryano Logistics International. 

Nauwe samenwerking met Nooteboom Trailers

Igmar Nooteboom van Nooteboomtrading.com: “We hebben een nauwe samenwerking met trailerfabrikant Nooteboom Trailers in Wijchen. Vandaar dat wij veel Nooteboom-trailers in onze verhuurvloot hebben”.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *