Hardloopwedstrijd

Merwede Duo Run – een sneak peek van de nieuwste Utrechtse stadswijk Merwede 

Bert en Ernie, Mario en Luigi, of Simon en Garfunkel: al het goede komt in tweevoud. Dat is de gedachte van de organisatoren van De Merwede Duo Run. De allereerste hardloopwedstrijd van Nederland die je met zijn tweeën wint.

Op zondag 15 september kun je met een vriend, vriendin, collega, familielid of buur een route van 5 of 10 kilometer lopen langs bijzondere plekken in de nieuwe Utrechtse stadswijk Merwede. Ren gezamenlijk langs en door creatieve werkplekken Kanaal30, Vechtclub XL, De Stadstuin en Eilandsteede & Skatepark Utrecht, en wordt het snelste tweetal van Nederland. Of trek alles uit de kast en strijd voor de prijs als ‘leukst verklede duo’. Geen tweetal, maar toch meedoen? Ook individuele renners zijn welkom.

De start op 15 september is om 14.00 uur (10 km) en 14.30 uur (5 km) bij de creatieve broedplaats Kanaal30 in Utrecht. Inschrijfkosten zijn 20 euro per persoon. Hiervoor ontvangen deelnemers een startbewijs en een medaille, ontworpen door De Snijzaak uit Merwede van gerecycled hout. De tijd van beide renners wordt opgeteld en gedeeld door twee. Het duo met de snelste gemiddelde tijd, wint de Merwede Duo Run. Alle solorunners strijden voor de snelste individuele tijd.

Deelnemers die met z’n tweeën rennen, worden uitgedaagd om als duo herkenbaar te zijn. Trek hetzelfde trainingsjack aan, of verkleed je als je favoriete duo. Het leukst verklede duo wint de WOW-award, die wordt uitgereikt door een publieksjury.

Met de Duo Run krijgen deelnemers een vliegensvlugge sneak peek van de nieuwste Utrechtse stadswijk Merwede. Aanmelden kan hier.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *