Proost!

Meisjes van de Wijn proosten op het nieuwe jaar

Bubbels. Het is er de tijd voor. De Meisjes van de Wijn proeven en geven tips. Deze bubbels vielen prima in de smaak. Kijk hieronder voor het filmpje.

– Pere Ventura Cava Rosé ‘On The Rocks’

Een licht zoete cava die gedronken wordt op ijs. Een ideale variant voor de mensen die champagne of Brut Cava te droog vinden. Zoetere wijnen van hoge kwaliteit zijn ook niet een heel vaak voorkomend product. De meeste mensen kennen waarschijnlijk de Moët ice variant, dit is eigenlijk hetzelfde concept maar dan uit Noord-Spanje. Dit laatste heeft ook een positieve invloed op de smaak.

– Villa Sandi ‘Asolo’ Superiore Prosecco

Een unieke prosecco gemaakt in  het hart van de Prosecco streek: Valdobbiadene. Deze bubbel wordt gemaakt van 1,5 hectare en heeft een productie van maar 11.000 flessen. Niet de doorsnee Prosecco die je in de supermarkt ook wel vindt dus. Een rijke en volle bubbel die sprekend is voor de klassieke stijl Italiaans mousserend

– Besserat de Bellefon Champagne brut

Fantastische bubbel uit Reims van het befaamde huis Besserat De Bellefon. Een zeer verfijnde mousse(bubbel) en enorme gelaagdheid in zijn smaken. De champagne is elegant en intens tegelijk, de kleinste bubbeltjes die vrolijk over je tong dansen zorgen voor een waar smaakfeestje.

De wijnen zijn verkrijgbaar op:

www.meisjesvandewijnshop.nl

en in de winkels van Heeren van de Wijn in:

– Wageningen

– IJsselstein

-Veenendaal

 

https://youtu.be/EOP6U7veizY

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *