Beleving centraal

Meisjes van de Wijn beginnen Pop-up Store in de Biltstraat

Vanaf zaterdag staat er in de Biltstraat een nieuw soort wijnwinkel waar beleving centraal staat. De Meisjes van de Wijn willen hun klanten op een laagdrempelige manier kennis laten maken met wijn.

Meisjes van de Wijn, dat van oorsprong een evenementenorganisatie is, heeft haar hele agenda voor het aankomende half jaar leeggeveegd zien worden. Ze bedachten alternatieven, zoals een webshop waarop 130 video’s te zien waarop de Meisjes de wijnen die ze verkopen toelichten. En nu dan de Meisjes van de wijn pop up store. Wat maakt deze zaak anders?

Het is mogelijk om zelf je eigen lege flessen mee te nemen naar de winkel en deze te vullen met verschillende wijnen. Naast een wisseltap zijn er ook een aantal vaste wijnen ‘per liter’ te verkrijgen.

Elke donderdag- en vrijdagavond kan je terecht voor informele, gezellige proeverijen waarin je op een ontspannen manier wat bij kan leren over wijn of gewoon lekker wat kan komen proeven.

Er staan knalroze kruiwagens voor de deur die je mag lenen om de gekochte wijn thuis te brengen. Ook staat er een bakfiets waarmee je tegen een klein prijsje je wijn thuis kan laten bezorgen. Alle wijnen staan ook gekoeld voor je klaar zodat het proeven thuis direct kan beginnen.

De Pop-up Store is te vinden op de Biltstraat 14 en opent op zaterdag 12 september om 12:00 uur. Vanaf dan is de winkel open op dinsdag, woensdag en zondag van 14:00 tot 19:00 en op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 20:00.

Op De Nuk proosten De Meisjes van de Wijn in december op het nieuwe jaar.

https://youtu.be/EOP6U7veizY

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *