Koken met Rik de Jonge

Masterclass van Rik de Jonge en Christiaan Driessen: zo bereid je fazant!

 • Door Redactie
 • |
 • 11 december 2022
 • |
 • 5 reacties

Rik ontvangt vandaag Christiaan Driessen in de keuken van Madeleine. Leverancier en topkok bereiden fazant. Een extra lange aflevering waarin je alles te weten komt over de fazant. (Inclusief een anatomische les van Christiaan.)

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

5 reacties

 • Marieke schreef:

  Dit wil ik helemaal niet weten: die arme dieren. Ik zou zo graag willen dat steeds meer mensen geen dieren meer eten. Dit soort artikelen stimuleert het omgekeerde. Ik zie hier nooit vegetarische of veganistische recepten, alleen dierenleed. Tijd om dat te veranderen meen ik, voor de dieren, de natuur, het milieu en de Aarde.

 • Linda schreef:

  En hier ben ik het dus helemaal mee eens!

 • Gert-Jan schreef:

  Ik mag het misschien niet zeggen maar ik ga fazant eten met de kerst. Daarbij realiseer ik me dat het beest niet het eeuwige leven heeft gekregen. Dat geldt ook ook voor het varken waar de bloedworst vandaan komt. Tweede kerstdag zal ik me weer gedragen. Fijne kerst allemaal.

 • Alex Bonthuis schreef:

  Inderdaad niet geschikt voor vegetariërs. Maar als fan van deze filmpjes weet ik dat er vaak vegetarische en zo nu en dan een veganistisch gerecht worden bereid.

 • mikel schreef:

  Graag je mening voor jezelf houden marieke en linda. Ik val je ook niet lastig met mijn mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *