Koken met Rik de Jonge

Masterclass van chef Rik de Jonge: hoe maak je Jus de veau?

  • Door Redactie
  • |
  • 29 mei 2022
  • |
  • 1 reactie

Nee, dit maak je niet even. Maar voor wie wil weten hoe in een professionele keuken de basissaus wordt gemaakt, is dit filmpje een absolute aanrader. En als bonus laat Rik ook zien hoe hij de fameuze kalfswangen van Madeleine bereidt. Even met de pincet een bloemetje er op en jawel, weer een sterwaardig gerecht.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

  • W schreef:

    Vorige week weer heerlijk gegeten bij Madeleine!
    Dank Chef, het was top!
    En veel dank voor al die geheimen uit de keuken van Madeleine!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *