Bijzondere flexplek

Maak kans op een vip-werkplek in het Rietveld Schröderhuis

Rietveld Schröderhuis (collectie Centraal Museum, Utrecht)


Het Rietveld Schröderhuis biedt eenmalig de kans om een dagje in UNESCO Werelderfgoed te werken. Met deze winactie viert het Centraal Museum de jaarlijkse Rietvelddag. Rietveld is op 24 juni 1888 geboren en dat viert het museum nu al sinds het De Stijljaar in 2017 rondom de geboortedag van de Utrechtse kunstenaar.


Op maandag 21 juni wordt het Rietveld Schröderhuis beschikbaar gesteld voor thuiswerkers. Er is een tafel, stoel en wifi. Voor koffie en iets lekkers wordt -uiteraard coronaproof- gezorgd.

Omdat veel thuiswerken en inmiddels weleens van omgeving willen veranderen, wil het museum thuiswerkers op deze manier een hart onder de riem steken. Het Rietveld Schröderhuis was niet alleen woonhuis van Gerrit Rietveld en Truus Schröder, maar beiden hebben jarenlang op de benedenverdieping van het huis gewerkt. Met deze winactie kan men in de voetsporen van Rietveld en Schröder treden en geïnspireerd thuiswerken in het architectonische hoogtepunt van De Stijl.

Wat moeten deelnemers doen?

Deelnemers kunnen zich tot zondag 13 juni aanmelden via dit formulier. Ze moeten aangeven wat voor werk of studie ze doen en waarom zij graag kans op de werkplek willen maken. Er zijn vier plekken: ’s ochtends van 9.00 tot 12.30 uur is er plek voor twee mensen en ’s middags van 13.30-17.00 uur. Het Rietveld Schröderhuis zal dinsdag 15 juni de gelukkige werkers bekendmaken.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *