Wie bij de De Goey Koot in de Nobelstraat de boodschappen afrekent, ziet bij de kassa zelf gemaakte zakjes chips liggen. Kenners nemen zo’n zakje altijd mee, want ze zijn onweerstaanbaar lekker.
Leon Mazairac, chef-kok van Karel V, is zo’n kenner. “Ze zijn puur en super verteerbaar. Dit is de maatstaf voor een zelf gemaakt chip.”
Voor het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten ging hij op bezoek bij de beste groentewinkel van Utrecht. Want hoe maak je die chippies? Het is aanstaande vrijdag om 19:05 te zien op NPO 2. Hieronder een trailer.
Wat is dat toch een topwinkel!
Heerlijke zaak, wanneer je iets bijzonders zoekt: altijd raak.
Wat leuk. Mijn favoriete zaak. Geweldig assortiment, fantastische bediening.
Niet voor niets dat deze ‘De leckerste De Goey-Koot chips en -friet’ , beide biologisch, vast op onze kaart staan!
Geweldige winkel. Top.
Fantastisch personeel.
Wij komen er al meer dan 50 jaar.
Hartelijke groet,
Hans en Annemarie van der Sluys
Wat gaaf! Al jaren onze vaste lunchleverancier en nog veel meer! En dat is niet voor niets!
Echt een topzaak! Ik laat me wel eens verrassen door Edwin met de vergeten- of seizoensgroenten: de Hello-Ed’s-Box! Altijd eet ik verrukkelijk die avond want Edwin gaat échte ‘aan’ als hij zijn prachtige producten mag combineren in een gerecht!!
Waar zijn de chips te koop?
@Francien. Bij De Goey Koot dus.
Oh wat geweldig dit,onze buurman,leverancier en boodschappen winkel. Zo leuk dat ze zich staande houden in de wereld van jumbo ‘ s en Appies. Stiekem als kind had ik een hekel aan ze haha,zat je Swiebertje te kijken op tv moest je even naar Koot om sla of zo te halen.