Koken met Rik de Jonge

Kersttip van Rik de Jonge: Garnalencocktail zonder cocktailsaus

  • Door Redactie
  • |
  • 19 december 2021
  • |
  • 2 reacties

Het is echt een klassiek voorgerecht met de kerst. Maar Rik geeft weer een eigen twist aan de garnalencocktail. Niet met cocktailsaus maar met mayonaise en crème fraîche. Lekker luchtig, makkelijk te maken en de voorbereiding kan je overdag doen. Kijk even mee in de keuken van Bar Bistro Madeleine.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

2 reacties

  • Els schreef:

    Waarom niet? Een klassieker in een nieuw jasje. Ik blijf van Rik leren, de grapefruit!

  • Christine Groothuizen schreef:

    Lekkere variatie op een klassieker en ook een leuke amuse. Bedankt weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *