Henk vlogt

“Hugo, je kon niks, je kan niks en je wil niks”

Hugo de Jonge legt de verantwoordelijkheid voor de volksgezondheid neer bij de horecaondernemers. En dat past volgens Henk helemaal in de kronkelige weg die deze minister bewandelt.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

6 reacties

Reageren
 1. Een voormalig schoolmeester als minister van volksgezondheid. Dat is vragen om problemen.

 2. Aan het begin van de pandemie deed Neelie Kroes de oproep om een taskforce op te zetten met mensen die verstand van zaken hadden over de aanpak van de crisis. Is er niet van gekomen. Waarom eigenlijk niet? Vanwege de succesvolle aanpak van Hugo de Jonge?

 3. Opvallend
  De hele horeca jammert jankt klaagt
  Zelf Henk Westbroek doet er aan mee
  Horeca krijgt steun geld
  In utrecht doet D66 vvd alles voor de horeca
  Extra terrassen
  Maar je hoort de horeca en Henk Westbroek zelden of nooit over de ellende voor slachtoffers van deze pandemie
  De doden de nabestaanden
  Het leed in de ziekenhuizen
  Het leed van langdurige COVID
  De enorme werkdruk in de ziekenhuizen
  Maar de horeca blijft jammeren klagen , en de horeca lobby jammert mee

 4. Arts-ethicus Rump vandaag in de NRC: “Waar we nu tegenaan lopen zijn fundamentele dillema’s. Die horen bij de politiek thuis en niet bij de uitsmijter van een kroeg.”

 5. @Peter. Ik heb niet de indruk dat Westbroek ook maar enig moment jammert over de horeca. Hij jammert over een minister die zijn verantwoordelijkheid niet neemt. Dat is een heel ander verhaal.

 6. Grappig dat Westbroek verweten wordt zich niet druk te maken over de pandemie en de overvolle ziekenhuizen. Ik meen met te herinneren dat juist omdat Westbroek zich daar druk over maakte hij zich uitsprak voor verplichte vaccinatie. Het leverde veel bedreigingen op aan het adres van het café van zijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *