Buurtcollectief

Horecaondernemers Mariastraat komen met Mariabox

“Natuurlijk heeft de horeca het moeilijk en natuurlijk moet de horeca geholpen worden. Maar we moeten niet met zijn allen in een hoekje triest gaan doen. Vanuit die gedachte is de Mariabox gekomen.”

Murat Güler  van Restaurant Meat & More heeft samen met vier andere horecazaken in de Mariastraat de Mariabox ontwikkeld, een kerstpakket voor particulieren en bedrijven. Elke zaak heeft zijn eigen inbreng in de box. Murat: “Het mooie van dit initiatief is dat het voortkomt uit het collectief van de Mariastraat. Het feit dat je als buren samen kan zijn en elkaar steunt.”

De box bevat een mix van bijzondere producten gerelateerd aan de deelnemende zaken en een 20 % kortingsbon voor een bezoek aan één van de zaken wanneer dat weer mogelijk is. Ook wordt er onder de kopers van de box een fiets van @lust.for.rust verloot.

De deelnemende ondernemers zijn Meat & More, Het College, Uitspanning Boslust, Het Zuiden en Kimmade. Murat: “Met de inbreng van sponsors konden veel producten tegen inkoopprijs worden ingekocht of gratis verkregen, waardoor voor 40 euro een scherp geprijsde box kan worden aangeboden.”

Bestellen kan hier.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *