Koken met Rik de Jonge

Het is er de tijd voor: chef-kok Rik de Jonge bakt een schol

  • Door Redactie
  • |
  • 9 augustus 2021
  • |
  • 7 reacties

Het is nu de tijd om schol te eten. We kijken in de keuken van Bar-Bistro Madeleine hoe Rik de Jonge een schol bakt. En hoe je hem fileert. Heerlijk met gebakken aardappels en sla.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

7 reacties

  • Frits schreef:

    Kijkend naar dit heerlijke filmpje bedenk ik me weer eens hoe jammer het is dat de Volendammer Vishandel in Hoog Catharijne is verdwenen. Visjes in de Twijnstraat is vooral een snackbar, Vis a Vis in de Nagtegaalstraat een soort visjuwelier waar niet de klant maar de man achter de toonbank koning is, Lijffijt en de Jong in de Biltstraat redelijk maar zeker niet top.

  • Bertien schreef:

    Zo leer ik elke keer weer. Dat je moest beginnen met olie wist ik niet. En dat van die ruime hoeveelheid boter dan weer wel.

  • WMJ schreef:

    Héérlijk! Dank chef! ga ik zeker doen.
    Mooie vis bij Bram en Aaltje op de zaterdag markt Vredenburg!

  • Aagje schreef:

    Voor de Volendammer even de gele brug overfietsen naar Winkelcentrum Leidsche Rijn, daar is onze “oude” visboer uit HC neergestreken.

    Een fietstocht waardig!

  • Karin schreef:

    De Volendammer in Bilthoven en Vossole in Zeist zijn uitstekende zaken. En het is waar, de Volendammer uit HC is ook niet heel erg uit de buurt. Prima kibbeling overigens daar.

  • Fleur van Broekhoven schreef:

    En elke keer loopt het water me uit de mond. Misschien ook eens vertellen hoe je de perfecte ravigotesaus maakt? Vind ik bij vis nog steeds het lekkerst maar ik haal hem tot nu toe uit een potje. Dat moet dus beter kunnen.

  • Frenk schreef:

    Lekker gerechtje vis moet zwemmen ?
    Wat vishandel Volendam vanouds
    Hoog Catharijne blijft de beste viswinkel in de regio Leidsche rijn makkelijk te bereiken hebben ook vestiging op
    groot winkelcentrum Overvecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *