Henk vlogt

Henk zoekt en vindt de tijdgeest (en heeft een stemadvies)

Johan Derksen voelt de tijdgeest niet aan. Akwasi weer wel. Maar wat is dat eigenlijk, tijdgeest?

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

11 reacties

Reageren
  1. Mooi dat iemand nog relativeert, het hoofd koel houdt en de humor blijft inzien.

  2. Fantastisch. Hulde aan Westbroek die niet meegaat in de gekte. En dan zal ik maar voor de zekerheid aan toevoegen dat ik geen racist ben. Dat denk ik tenminste. Want het zijn natuurlijk anderen die daar over gaan.

  3. Een haast terloopse veeg voor Akwasi en voor Baudet, heel geestig.En maar wat waar .

  4. De tijdgeest geeft een inzicht tussen het gevoel van het verleden en het heden. Voorbeeld, vroeger in de jaren 60/70 waren de klassen 99.9% wit. Nu is 70% getint en komen de kinderen uit alle delen van de wereld. Hierin zou de traditie van sint en piet, volgens de tijdgeest, niet meer kunnen.

  5. Henk, een tip: De welriekende oranje bloemetjes die geen afrikaantjes meer mogen heten? Lijkt mij dat je daar wel iets over kunt zeggen.

  6. Ik heb gisteren met stijgende verbazing gekeken naar Veronica Inside. Wie kennelijk de tijdsgeest niet ziet, moet zich in een anderhalf durend tv-programma verantwoorden. Respect voor Derksen die in tegenstelling tot zijn “collega” Genee, zijn rug recht hield.

  7. Genee er uit. Westbroek er in. Dat wordt de redding van Veronica Inside. Zomaar een gratis tip aan John de Mol.

  8. Henk ga lekker bij veronica inside zitten inderdaad Genee eruit en jij erin kunnen we wel wat humor verwachten en blijf jezelfdan kunnen we weer genieten van dat programma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *