Henk vlogt

Henk weet hoe de PvdA de verkiezing kan winnen

Niemand neemt tot nu toe de verantwoordelijkheid voor de rampzalige toeslagenaffaire. Dat is dom. Want wie bereid is zich zelf op te offeren helpt zijn partij de grootste te worden. Dus Lodewijk Asscher?

Laat uw reactie achter

Reactie

7 reacties

 • Twan Robs schreef:

  Henk gaat eraan voorbij dat persoonlijke ijdelheid bij politieke narcisten een grotere drijfveer is dan de gedroomde toekomst van de eigen politieke partij. Verder is het een verrassend goede analyse.

 • Bert schreef:

  Goed advies. Eens kijken wie van de schuldigen aan de toeslagaffaire de handschoen opneemt. Ik vrees helaas dat niemand het partijbelang hoger acht dan dat van hem zelf.

 • Cor Jan schreef:

  Als spindoctor doet Henk het niet slecht.

 • Lucia schreef:

  Zojuist las ik dat zeer veel prominente PvdAers zich vierkant achter Asscher hebben geschaard. Omdat hij door berouw te tonen demonstreert dat hij een ” Lerende Leider ” is. Het is een kunst om zo eensgezind je eigen verkiezingsnederlaag te organiseren.

 • Cor schreef:

  PvdA-ers prijzen de feilbaarheid van Asscher. En zo kan je met een mea culpa al je dramatische fouten herstellen. Maar de kiezer is niet gek.

 • Albert schreef:

  Het morele besef bij de voormalige socialisten is tot het nulpunt gedaald. Asscher zal hier tijdens de verkiezingsdebatten permanent aan herinnerd worden. Dat de burgemeester van Utrecht zich achter Asscher schaart zegt ook wel wat.

 • Rachel schreef:

  De burgemeester van Utrecht, die van Rotterdam en van vele andere steden vinden de carrière van Lodewijk Asscher blijkbaar van groter belang dan het leed van de slachtoffers in de gemeenten waar ze eerste burger van zijn. Helder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *