Henk vlogt

Henk heeft blauw bloed

Utrechters kregen een nieuwsjaarwens van burgemeester Sharon Dijksma waarin zij constateert dat wij heel goed zijn in pech om te buigen in iets positiefs. Hoe dat komt? Dat zit volgens haar al jaren in ons bloed.

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

6 reacties

Reageren
  1. De kop van deze vrolijk makende videoboodschap is bijzonder misleidend. Ons aller bloed blijk namelijk blauw te zijn. Dat komt wellicht door de kwaliteit van het water, wellicht door de Utrechtse aardstralen of misschien heeft Sharon |Dijksma dat via haar netwerk voor ons geregeld. Het is in ieder geval pertinent onwaar dat ik als enige of een van de weinigen blauwbloedig zijn zou.

  2. Dat de afdeling communicatie van de gemeente zo’n gedrocht aflevert, verbaast niet. Dat de burgemeester haar handtekening er onder zet wel.

  3. Ik kreeg de brief ook binnen. Zelden zoveel gelul op een stukje papier gelezen. Denkt de burgemeester dat de inwoners van Utrecht compleet achterlijk zijn?

  4. Wij boffen maar in Utrecht. Je zal maar in Rotterdam wonen. Daar hebben ze heel ander bloed en hebben ze dus eeuwig pech.

  5. Ik heb niks met Dijksma, Ik wil niets met Dijksma. Ik vind het een Zeikstra. Zo. Nu jij weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *