Partnerbijdrage

Heeft u een elektricien nodig in Utrecht? Wij staan voor u klaar!

Woont u in- of in de omgeving van Utrecht en heeft u een elektricien nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ze helpen u graag met alle klussen rondom elektra. Van een groepenkast veranderen tot elektra aanleggen, deze elektriciens uit Utrecht hebben daar de skills voor. 

Waarom elektricien Utrecht? 

Inmiddels hebben ze al jaren ervaring op zak en worden ze als dé elektricien van Utrecht gezien ook kunt u bij hun erkende elektriciens verwachten die niet alleen kwaliteit leveren, maar ook professioneel van aard zijn. Elektra is een gevaarlijke zaak, er moet dus zorgvuldig en verantwoord met elektra worden omgegaan. Voor de elektriciens in Utrecht staat uw veiligheid bovenop, daarom zijn de monteurs extra voorzichtig. 

Bereikbaarheid 

De elektriciens werken in Utrecht en omstreken, een bijkomend voordeel is dat u zo min mogelijk voorrijkosten hoeft te betalen en het betekent ook dat ze bij spoed snel bij u kunnen zijn. Ze zijn 24/7 bereikbaar en bij een storing kunnen de elektriciens met spoed binnen 30 minuten op locatie zijn. 

Wat kan een elektricien in Utrecht?

Wilt u een groepenkast laten aanleggen? 

Een groepenkast is een kast die er voor zorgt dat de elektriciteit beveiligd en verdeeld wordt over de elektrische apparaten. Onze elektriciens in Utrecht werken zorgvuldig en veilig. 

Om een groepenkast te vervangen moeten alle aardlekautomaten omgezet worden en zullen er nieuwe kabels en stroomdraden worden aangesloten. 

Een groepenkast laten vervangen?

Heeft u een oude stoppenkast, dan moet u het laten vervangen. Een oude stoppenkast is een oude benaming wat voor een zekeringenkast was en nu een voor een groepenkast is. Het aantal nieuwe groepen die u nodig heeft hangt af van een aantal dingen. De hoeveelheid kamers, de stroombehoefte en de hoeveelheid zware apparaten, zoals een wasmachine, droger, jacuzzi en sauna. De elektricien weet precies hoeveel groepen u nodig heeft. Vervang nooit zelf een groepenkast, als het verkeerd gaat kunt u onder stroom komen te staan en als er een brand uitbreekt bent u niet verzekerd. Alle elektriciens zijn verzekerd voor dit soort ongevallen, anders mogen ze niet lid zijn van de vakvereniging en mogen ze zich geen elektricien noemen.  

Een extra groep laten aanleggen?

Wanneer je extra groepen in je groepenkast hebt, zorgt dit voor een betere stroomverdeling. en zo voorkom je overbelasting van het elektriciteitsnetwerk. Bij zware apparaten zoals een droger en wasmachine is het aangeraden om een extra groep aan te maken. Zo weet je zeker dat u geen kortsluiting krijgt, omdat ze overbelast raken. Een extra groep kunt u het beste laten aanleggen door een elektricien in Utrecht. Het brengt een groot risico met zich mee als u zelf een extra groep aansluit. In Nederland breken er regelmatig branden uit, omdat men zelf de extra groep heeft aangelegd achteraf blijkt het niet goed gedaan. 

Aardlekschakelaar laten aansluiten? 

Sinds 2005 is het verplicht om een aardlekschakelaar en hoofdschakelaar in de meterkast te hebben als de meterkast na dat jaar is geplaatst. Een aardlekschakelaar beschermt uw apparaten tegen een lekstroom. Een lekstroom houdt in dat stroom op de verkeerde manier uit een apparaat komt dan de bedoeling is. U mag per aardlekschakelaar vier groepen aansluiten. Heeft u meer dan vier groepen in de meterkast? Dan moet u een extra aardlekschakelaar hebben. 

Een perilex laten aansluiten?

Een perilex is een stopcontact of stekker voor elektra die veel vermogen nodig heeft, zoals bij krachtstroom of kookgroepen die ook wel een perilex systeem genoemd wordt. Een perilex geeft 2 keer zoveel stroom als een normale stopcontact. In sommige gevallen is het nodig om een perilex te laten aansluiten, bijvoorbeeld als u kookt op een inductie kookplaat. 

De meeste nieuwbouwhuizen worden standaard voorzien van een perilex stopcontact of stekker, als u in een relatief oud huis woont, dan heeft u waarschijnlijk nog geen speciale stopcontact. Als u wilt koken op inductie moet u een perilex hebben. Dat kunnen de elektriciens in Utrecht voor u doen. 

Ook voor meer dingen kunt u bij de elektriciens in Utrecht terecht. 

Betrouwbaarheid

Pas op! Er zijn veel oplichters actief. De prijzen die ze vragen zijn hoog en de service die ze verlenen is slecht en ze zijn niet verzekerd. 

De elektriciens in Utrecht zijn te vertrouwen. Het zijn goed opgeleide professionals die ervaring hebben met elektra en alles wat erbij komt kijken. Een elektricien is verzekerd, anders mogen ze geen lid zijn van de vakvereniging. 

We zijn 24/7 bereikbaar en er is er altijd een elektricien bij u in de buurt. 

Bij spoed, zoals een storing kan er binnen een half uur een elektricien voor je deur staan. 

Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *