Opvolger van Désirée Majoor

Hanno Tomassen nieuwe directeur Theater Kikker en Podium Hoge Woerd

Het bestuur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd maakt bekend dat Hanno Tomassen per medio maart 2021 Désirée Majoor opvolgt als directeur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd.

Hanno Tomassen is sinds 2014 bij TivoliVredenburg werkzaam als programmeur en programmamaker world/talentontwikkeling/participatie/jongeren en diverse festivals. Van 2011 tot 2018 was hij directeur/bestuurder van Cultuur19, het wijkcultuurhuis in Leidsche Rijn, een baan die hij combineerde met zijn werk bij TivoliVredenburg.

Hanno Tomassen: “Ik laat me leiden door de overtuiging dat de kunsten kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Ik kijk ernaar uit me voor Theater Kikker/Podium Hoge Woerd in te zetten en samen met het team de artistieke vernieuwing te combineren met een brede en duurzame toegankelijkheid.”

Mathijs Bouwman, voorzitter van het bestuur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd: “We zijn erg blij met de aanstelling van Hanno. Hij heeft zowel met zijn ervaring als directeur van Cultuur19 als in zijn tijd als programmamaker bij TivoliVredenburg laten zien waar hij voor staat: het verbinden van mensen, publiek en kunstenaars, in allerlei disciplines, op allerlei plekken. Theater Kikker en Podium Hoge Woerd zijn twee podia met elk hun eigen profiel en achterban. Maar deze thema’s vormen ons DNA, en die zijn bij Hanno in goede handen.”

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *