Partnerbijdrage

Handige gadgets voor een dagje Utrecht

 

Geniet tijdens je welverdiende meivakantie nog even van een dagje Utrecht, of bezoek de stad tijdens het weekend van Pinksteren. Nu de dagen langer beginnen te worden en de temperaturen oplopen, is het fijn vertoeven in het centrum van de stad. Geniet van een terrasje, bezoek verschillende winkels of maak met een gehuurd bootje een tocht over de grachten. Welke gadgets neem je mee, wanneer je Utrecht bezoekt? Draag jij bijvoorbeeld standaard een Apple Watch om je pols, om snel af te kunnen rekenen op een terras of in de supermarkt? Combineer het horloge met een van de vele Apple Watch bandjes, of hoesjes om te voorkomen dat deze beschadigt als je in de drukke winkelstraat tegen iemand anders stoot. 

Smartphone onmisbare gadget geworden 

Naast een Apple Watch of een ander fraai horloge, is onze smartphone een onmisbare gadget geworden. Tegenwoordig neemt iedereen zijn of haar smartphone mee bij een uitje buiten de deur. Niet voor niets! Met een smartphone zoek je snel de route op naar je favoriete kroeg, bekijk je waar je een specifiek product tegen de laagste prijs kunt kopen en deel je jouw live locatie met vrienden. Net als voor een Apple Watch geldt ook voor een smartphone dat het verstandig is deze te combineren met een bijpassend hoesje. Op deze manier voorkom je dat het toestel beschadigd raakt. De meeste mobiele telefoons kosten tegenwoordig al snel honderden euro’s. 

Hoesje combineren met een screenprotector 

Wist je dat er niet alleen screenprotectors worden aangeboden voor mobiele telefoons? Ook voor je smartwatch kun je een screenprotector bestellen. Het is sterk aan te raden om een hoesje altijd te combineren met een screenprotector. Een hoesje zal niet voorkomen, dat er kleine vuildeeltjes over het scherm van je telefoon of horloge schuren. De screenprotector kun je relatief goedkoop vervangen, het kost vaak niet meer dan een paar tientjes. Zou je het scherm van je Apple Watch of iPhone moeten laten vervangen, dan liggen de kosten veel hoger. Je geeft het verschil in prijs liever uit in het centrum van Utrecht! 

Neem een MagSafe mee in plaats van een portemonnee 

De nieuwste modellen van de Apple iPhone zijn te combineren met een MagSafe. Dit is een handige pashouder, welke je middels een magneet op de achterkant van je iPhone kunt plakken. Zo hoef je geen portemonnee meer mee te nemen tijdens een dagje stad! Wanneer je een hoesje voor je iPhone koopt, is het verstandig rekening te houden met de compatibiliteit hiervan. Niet ieder hoesje valt namelijk met een MagSafe te combineren. De MagSafe is slechts geschikt voor de iPhone. In het geval van een Samsung smartphone of een model van een ander merk, zou je voor een bookcase kunnen kiezen. Een bookcase biedt vaak één of twee vakjes om een pas in te bewaren. Overigens kun je tegenwoordig snel en gemakkelijk via je smartphone zelf afrekenen, zo is een pinpas niet meer nodig.

Gesponsord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *