Henk vlogt

GroenLinks regeert de stad

Bouwen in Rijnenburg, geen sloop huizen Croeselaan. Van deze beloften is niets meer te zien in het nieuwe coalitieakkoord. Henk over partijen die alles over hebben voor een wethouderschap.

Laat uw reactie achter

Reactie

6 reacties

 • Lars Binkhorst schreef:

  Klopt als een bus. Het gebrek aan ruggengraat blijkt weer uit dit akkoord. Dat zeteltje winst voor de PvdA zal na vier jaar weer verdwenen zijn. En misschien nog wel meer.

 • Erica van Werken schreef:

  Uit dit helaas maar al te ware betoog begrijp ik ook waarom De PvdA er zo op gebrand isom op te gaan in Groen Links. Wat een teleurstelling is hun opstelling. En ik vraag me af of hun lijstduwer Maarten van Rossem hierdoor ook niet beschadigd is.

 • Ludo Bouwmeester schreef:

  Uitermate triest dat verliezende partij GroenLinks weer alles bepaalt in de stad. Nog triester dat na jaren wanbeleid Lot van Hooijdonk weer vier jaar lang wethouder mag zijn.

 • Marcus van Dijk schreef:

  Student en Starter met 2 zetels mag het college in. De door deze partij geleverde wethouder Eva Oosters (25) ,zonder enige bestuurlijke ervaring, zal met huid en haar verslonden worden door de ambtenaren. Het worden vier moeizame jaren.

 • Hubert Kamphorst schreef:

  En dan wordt ene Dennis de Vries (nooit van gehoord) de nieuwe wethouder van de PvdA. Waarom fractievoorzitter/lijstrekker Rick van de Zweth niet wethouder met wonen in zijn portefeuille? Wonen is nu en de komende jaren het belangrijkste dossier.

 • E Westerhoff beekink schreef:

  Klopt dat de groene maffia alles beheerd in de stad utrecht ze bepalen alles zelfs wat we wel en niet mogen zeer bedenkelijke partij doet mij denken waar mijn ouders vroeger bang voor waren dat er weer een partij komt die het verleden doet terugkomen zoals 1940 ik hoop voor de jongeren van tegenwoordig dat ik het verkeerd heb maar ben er toch bang voor zoals wethouders die toch blijven zitten et zoveel fouten en uitgeven van geld van de utrechtse bevolking dat het gewoon schrikbarend is en arme mensen in de kou laten staan en net doen of er niets aan de hand is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *