Henk vlogt

Gemeenteraad houdt poot stijf: geen woningen in de polder

Hoe noemen we dat? Achterlijk of toch anders?

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

10 reacties

Reageren
  1. Domheid fileren is bij Henk een routineuze vaardigheid. De tragiek van de woningnood ontkennen uit naam van groene energie is achterlijk. Vind ik,anders dan Henk.

  2. En toch blijft het jammer dat Leefbaar Utrecht niet meer bestaat. Een man als Westbroek kunnen we nog steeds goed gebruiken in de stad. Of misschien nog wel beter dan ooit.

  3. Eigenlijk is het om je kapot te schamen dat ons stadsbestuur vindt dat de woningnood ondergeschikt is aan een zonneschermweide. En dat durft zich nog met droge ogen links te noemen ook.

  4. Ik heb het idee dat de opwekking van de zonnen en windenergie door Groen Links al is vergeven aan een energie leverancier o.d. Daar zijn ze erg sterk in.

  5. Toch zou het me niet verbazen als Henk niet eens weet waar die polder ligt….. Nooit geweest ook

  6. Beste Henk. Oordelen mag, maar het krijgt zeker een dimensie meer, als je er geweest bent. En het is tenslotte in de buurt. Waarom bestaat er anders het fenomeen ‘werkbezoek’ bij de bestuurders?

  7. Waarde Massegast. U weet toch dat werkbezoeken in de regel een excuus zijn om er even gezellig uit te zijn. Op kosten van de baas. Oh ja, ik ken deze polder, maar als ik hem niet persoonlijk zou kennen zou mijn opvatting niet anders zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *