Partnerbijdrage

Ga deze kerst voor slimme kerstverlichting!

Kerst is voor veel Utrechtenaars de mooiste tijd van het jaar. De maand december staat dan helemaal in het teken van gezelligheid: loop je naar buiten, dan is de binnenstad van Utrecht ook helemaal mooi versierd met kerstverlichting. En natuurlijk moeten we de tot kerstboom omgetoverde Gerbrandytoren in IJsselstein niet vergeten! Lijkt het jou ook wat je huis en tuin vol mooie kerstlampjes op te hangen? Dan kun je bij KerstverlichtingBuiten.com terecht voor kerstverlichting in alle soorten en maten, waaronder ook de slimme kerstverlichting van het merk Twinkly. In dit artikel lees je meer over deze bijzondere vorm van kerstverlichting!

Wat is dat “slimme” kerstverlichting?

Wat is dat nou eigenlijk, slimme kerstverlichting? Heel simpel, want met “slim” bedoelen we dat je de verlichting via een app op je smartphone of tablet kunt bedienen. Deze Twinkly app is zowel in de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Ieder individueel LED lampje van de Twinkly kerstverlichting bevat een eigen chip die dus in verbinding staat met de app. Qua kleur lampjes kun je kiezen uit warm wit licht in verschillende tinten of multi-colour. 

Alle Twinkly lampjes van KerstverlichtingBuiten.com worden geleverd met een controller die werkt via Bluetooth en WiFi. In de app kun je de effecten instellen. Dit kan handmatig, maar er zijn ook kant-en-klare effecten te downloaden en deze kun je dus direct op de lampjes installeren. De app wordt vaak geüpdatet met nieuwe effecten, dus het is zeker de moeite waard om het in de gaten te houden en regelmatig te kijken of er iets leuks voor jou bij zit. De effecten die voor geïnstalleerd zijn, kun je eventueel ook nog handmatig aanpassen. Zo kun je dus daadwerkelijk je eigen kerstverlichting customizen. Daarnaast kun je meerdere devices op je account aansluiten, zodat iedereen in het huishouden op ieder moment van de dag en in alle ruimtes van het huis de kerstlampjes kan bedienen!

Leuke ideetje voor slimme kerstverlichting

Met de kerstverlichting van Twinkly zijn er oneindig veel lichtcombinaties te bedenken en de lampjes zijn in verschillende versies verkrijgbaar. Om je alvast een beetje inspiratie te geven, delen we hieronder een aantal leuke ideetjes. 

Twinkly vlaggenmast kerstboom

De Twinkly is verkrijgbaar in een speciale vlaggenmast kerstboom versie. Deze kerstverlichting heeft dus de vorm van een kerstboom en is geschikt om buiten neer te zetten. Zoals we je net al hebben uitgelegd, kun je ook hier weer ieder lampje van de kerstboom individueel instellen. Maak er elke avond dus een mooie kerstshow van. Iedereen in Utrecht zal jaloers worden op jouw mooie én slimme kerstboom met een magisch lichteffect!

Buitenruimte versieren met kerstverlichting

Versier de gevel van je huis met slimme kerstverlichting en gebruik het dus als ijspegelverlichting of lichtgordijn. Je kunt via de Twinkly app instellen hoe laat de lampjes aan moeten en wanneer ze weer automatisch uitgeschakeld moeten worden. Zo heb je er geen omkijken meer naar, maar heb je altijd mooie kerstverlichting buiten wanneer jij dat wilt. 

Kerstverlichting laten knipperen op muziek

De Twinkly kerstverlichting kun je ook aansluiten op muziek dankzij de Music Dongle. Dit apparaatje pikt de muziek en de BPM op en vertaalt het meteen naar een mooie lichtshow. Alles sluit naadloos op elkaar aan en de lampjes knipperen dus ritmisch op de (kerst)muziek. Het resultaat is een spectaculaire audiovisuele beleving!

Je eigen winterwonderland

Je zou in principe je hele huis kunnen volhangen met de Twinkly lampjes, maar KerstverlichtingBuiten.com heeft ook veel andere soorten kerstverlichting te koop. Combineer de Twinkly bijvoorbeeld met een verlichte kerstkrans, zodat iedereen die bij jou aanbelt hartelijk wordt verwelkomd. Of wat dacht je van netverlichting om de struiken en hagen van jouw tuin van gelijkmatig verdeelde kerstlampjes te voorzien? Verder zijn er ook guirlandes te koop die een ouderwets gezellige sfeer geven aan gevels, binnenruimtes en overspanningen. En heb je een open haard of vuurkorf, maar heb je niet altijd zin om een vuurtje te stoken? Dan is vlamverlichting de ideale oplossing. Deze lampjes zijn voor binnen én buiten geschikt en bootsen het licht afkomstig van vuur na. Zo blijf je genieten van gezellig vuurlicht, maar zit je niet in de sterke geur van rook. Daarnaast is het uiteraard ook een stuk veiliger als je huisdieren of kleine kinderen hebt met wie je de kerstdagen doorbrengt!

Gesponsord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *