Henk blogt

En de prijs gaat naar…Rianne Brouwers van ’t Hoogt

Er gaat 3,5 miljoen subsidie naar de Machinerie, de nieuwe plek voor ’t Hoogt. Omdat directeur Rianne Brouwers het te druk heeft wordt het concept uitgewerkt door een kwartiermaker. En die kost een half miljoen voor drie jaar. Komt bovenop die subsidie. Wie dat weet binnen te halen, verdient volgens Henk een prijs.

Laat uw reactie achter

Reactie

6 reacties

 • Bas schreef:

  Het lijkt een wereldprestatie maar met deze gemeenteraad is dit zo geregeld. Gefeliciteerd met die prijs mevrouw Brouwers. U kan dus best wat.

 • Reinier schreef:

  Mevrouw Brouwers benadrukt Henk deze keer niet, is van Groen Links, regelt de Groen linkse Gemeenteraadsleden voor de stad en zet haar bestuur vol met politieke en culturele bobo’s die haar subsidie met hand en tand beschermen.

 • Cor Jan schreef:

  Zo zo. Een half miljoen meer. Heeft de gemeenteraad daar toestemming voor gegeven? Volgens mij niet. En nu? Gewoon verder slapen omdat het toch maar gemeenschapsgeld is?

 • Evert schreef:

  Een bodemloze put. Dat kan een kind zien maar de gemeenteraad niet,

 • Hanna schreef:

  Wat te denken van de huidige filmvertoningen van Het Hoogt. De bibliotheek sluit om 18.00 uur maar het gebouw blijft verlicht en verwarmd voor de filmvertoningen van het Hoogt. Soms komt er slechts 1 bezoeker naar de film. Een betaalde medewerker van het Hoogt, de beveiliger van de bibliotheek en vrijwilligers van het Hoogt slaat dit niet door voor 1 filmbezoeker

 • Dirk schreef:

  Grappig. Westbroek brengt nieuws, althans ik had dit nergens gelezen. En niemand steekt zijn vinger op om deze overschrijding van de subsidie aan de kaart te stellen. Zelfs de gemeenteraadsleden niet die er naar gevraagd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *