Henk vlogt

Een LHBTI-er in Utrecht is maar een bofkont (althans volgens de gemeente)

En waarom dat is? Henk legt het uit aan de hand van een ongekend staaltje infantiel proza van de afdeling voorlichting van onze gemeente. Een belediging van de Utrechter, van welke geaardheid dan ook.

 

Laat uw reactie achter

Reactie

15 reacties

 • Bas schreef:

  Mijn god, wat is dit voor een tekst? Heeft de gemeente een hippe influencer aangenomen? Hoe krijg je het uit je pen?

 • Loes schreef:

  Beter! Hahaha

 • Babs schreef:

  Ik dacht eerst dat het een geintje was maar het staat echt op de site van de gemeente. Welke krankzinnige gek schrijft zoiets?

 • Evert schreef:

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de knapste in het land? Ik want ik ben homo! Doe effe normaal.

 • Jopie schreef:

  Hallo gemeentegek! Ik ben hetero? Wat dan?

 • Frank schreef:

  Laat mij lekker homo zijn. Ik heb geen enkele behoefte door de gemeente doodgeknuffeld te worden.

 • Frans schreef:

  Ik vind deze tekst een regelrechte belediging voor iedere LHBTI’er in onze stad.

 • Drs. C. Nijntje schreef:

  Belangrijk is om te achterhalen voor wie deze tekst bestemd is. De woorden schreeuwen om uitleg. Wie heeft dit geschreven en waarom. Wat zit hier achter? Spijtoptant Jan van Zanen? Cor Jansen van de stadspromotie die even wild gaat. Of toch een voorzichtig solliciterende nieuwe burgemeester die denkt te weten hoe je je in Utrecht naar binnen wurmt. Welke gek was dit?

 • p.h. van der sluis schreef:

  Als homo wens ik niet als kind behandeld te worden. Wat is het hier idee achter? Kan iemand van de gemeente dit uitleggen? Hoezo ben ik een bofkont en een hetero niet? Het zal vast wel goed bedoeld zijn maar in de kern is het uitermate abject.

 • Drs. C. Nijntje schreef:

  Beste p.h.
  Zeer verwarrend. IK las n.l. dat ik als hetero een bofkont was.

 • Rens Keizer schreef:

  Maar hoe komt het dat we de slimste lesbiennes van Nederland hebben? Kan onze universiteit dat eens uitzoeken? Komt het door het drinkwater? Het is zonder meer een fascinerend fenomeen.

 • Ron schreef:

  Wat een lieve woorden. Is er voor mij (domme, onaantrekkelijke hetero)ook nog een plekje in de stad?

 • Moedervandoelgroep schreef:

  Tjonge jonge, alleen de uitdrukking “bofkont” al! Te treurig voor woorden.

 • Sjaak de Geus schreef:

  Zouden ze er vandaag in het stadskantoor ook achter zijn gekomen dat dit soort teksten beledigend zijn voor elke burger? Ik hoop het en laat de verantwoordelijke schrijver dan maar gelijk een maandje koffie rondbrengen.

 • Gijs schreef:

  Ja mensen, wil je Groenlinks dan krijg je ook Groenlinks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *