Henk vlogt

Een foto van een coronadode naar de krant sturen?

“Misschien een beetje ouderwets maar je kan je verdriet beter bij jezelf, familie en vrienden houden.”

Henk Westbroek

Henk Westbroek, kritisch van nature, vlogt twee keer per week op De Nuk over zaken die zijns inziens nodig van commentaar worden moeten worden voorzien. (foto: William Rutten)

9 reacties

Reageren
  1. Alle emoties moeten in de openbaarheid gedeeld worden. Waarom? Omdat het scoort. Ze vragen er nog net geen geld voor.

  2. Ik ken een dierbare die dit jaar is overleden. Niet aan corona. Ik zal mijn verdriet niet delen met het AD maar hij komt ook niet in aanmerking.

  3. Een pittige blog maar Henk raakt de essentie. Het verdriet wordt niet minder als het openbaar wordt. Jammer dat het UN dit niet begrijpt.

  4. Henk, groot gelijk! Je mag van mij het woord “lijkenpikkerij” gebruiken. Lekker goedkoop om de nabestaanden hun eigen verhaal te laten schrijven.

  5. Vroeger was UN een goede krant, met integere journalisten. Nu verworden tot een tweederangs blaadje dat niet eens hun eigen journalisten iets laten schrijven maar de lezer.

  6. Hoofdredacteur Hans Nijenhuis heeft in een paar jaar de krant verpulpt. Stelt niets meer voor. Deze oproep is er het bewijs van. Het wordt gebracht als een eerbetoon maar het is uitermate goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *