Henk vlogt

Dat Wilders te hard schreeuwt, betekent niet dat hij altijd ongelijk heeft

Mevrouw Sahla is deradicaliserings-expert bij de VVD. Geert Wilders heeft daar hard schreeuwend kritiek kop. Henk begrijp hem wel.

Laat uw reactie achter

Reactie

9 reacties

 • Jaap Buitenhuis schreef:

  Henk krijgt gelijk van deze Sahla. Zij heeft haar baantje neergelegd.

 • Gert-Jan van Loenen schreef:

  Hoe serieus kunnen we haar mentor Frits Bolkesteijn nog nemen? De houdbaarheidsdatum lijkt me nu wel verstreken.

 • Dave Willemsen schreef:

  Er is geluisterd. Mevrouw Sahla is vertrokken. Ook weer opgelost.

 • Koen schreef:

  Ik hoorde Wilders ook weer schreeuwen maar ik begreep wel dat hij gelijk had. En gisteren gekregen

 • Dustin de Zwaal schreef:

  Ik gun Bolkestein zijn pleziertjes maar laat hij zich niet meer bemoeien met de politiek.

 • Michael Schuurmans schreef:

  Gewoon broekiepoep van de vvd. Eens een dief… altijd een dief? Of inderdaad een dief gebruiken om een dief te pakken? Ze was niet bepaald een hoofdcommissaris…

 • VincentZ schreef:

  Dit is te kort door de populistische bocht. Wees blij dat iemand die ons vol walging deed sidderen van angst gederadicaliseerd is en nu als een keurige VVD dame door het leven gaat. Ze was bovendien geen hoofd van een afdeling, dat suggereert dat ze betaalde baan had, ze was vrijwillig voorzitter van een werkgroep. Jammer dat Henk, die ik hoog heb zitten , meegaat in de slipstream van Wilders

 • Bernard Prins schreef:

  Henk laat zich inpakken door demagoog Wilders. De man die zich verschuilt achter een cordon veiligheidsagenten, maar er zelf voor zorgt dat journalisten in gevaar komen door ze te bestempelen als “tuig van de richel”. De veroordeling van mw.Sahla was bekend bij de VVD en het getuigt van slappe knieën dat deze partij nu onder druk van mistroostige onderbuikgevoelens de laan wordt uitgestuurd.

 • Marinus Reips schreef:

  Los van het feit dat mevrouw Sahla hoog in de boom mocht klimmen speelt ook mee dat niemand echt kan weten wat zij werkelijk van binnen gelooft. Zij heeft wel spijt betuigd zoals alle criminelen spijt betuigen als ze gepakt zijn, maar dan is het nooit duidelijk of ze spijt hadden van hun daden of spijt hadden omdat ze zijn gepakt. Islamitische strijders mogen van hun eigen geloof wel degelijk dingen doen die haram zijn, namelijk als het doel de middelen heiligt. Zo dronken de 9-11 terroristen alcohol en bezochten ze stripclubs om niet verdacht over te komen, voordat ze hun massamoorden pleegden. Alles voor het goede doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *