Broese boekverkopers

Broese top 10 (+ boekverkoper Hannan Tecla tipt De Veldkeuken kookboek)

Hannan Tecla tipt

Top 10

  1. Asterix en de Griffioen (39) / Conrad Didier
  2. Fortuna’s kinderen / Annejet van der Zijl
  3. Kruispunt – Crossroads / Jonathan Franzen
  4. Stappen door m’n stadsie / Iris Dijkstra
  5. Het Alles (vervolg op De Cirkel) / Dave Eggers
  6. Het geluk van de wolf / Paolo Cognetti
  7. Beautiful world, where are you – Prachtige wereld, waar ben je / Sally Rooney 
  8. Wat loopt daar / Midas Dekkers
  9. Miniapolis / Rob van Essen
  10. Erasmus – dwarsdenker / Sandra Langereis (weer leverbaar)
Wat loopt daar? van Midas Dekkers op nr. 8

Top 5 Kookboekenweek

  1. Ottolenghi Test Kitchen – Shelf love (nederlandstalig) / Yotam Ottolenghi
  2. Eten met Nick / Nick Toet
  3. Bij Bijdendijk thuis / Joris Bijdendijk, Joël Broekaert
  4. De Veldkeuken Kookboek 2 / F. de Winter-Went, R. v.d. Veer, J. Borggreve
  5. Koolhydraatarme bijbel / Janneke Vreugdenhil

Met De Veldkeuken waan je je al wandelend op Landgoed Amelisweerd

Zes jaar na het verschijnen van hun eerste kookboek, heeft De Veldkeuken eindelijk de volgende uitgebracht. “Het tweede kookboek” heeft misschien een simpele naam, maar dat past ook bij De Veldkeuken. Niet teveel poespas, gewoon lekker eten. Ook in dit kookboek blijft De Veldkeuken trouw aan hun basisprincipes, eerlijk koken met biologische ingrediënten uit de streek.

Met meer dan 130 vegetarische & veganistische recepten is er voor elk wat wils. Zelfs ik, als niet vegetariër, word vrolijk van de recepten. Korte ingrediëntenlijst, makkelijk te maken en een lust voor het oog en de smaakpapillen. Een grote diversiteit aan recepten, variërend van brood tot zoet, gezonde salades & hartige hapjes en boordevol inspiratie.

Twee recepten die ik heb mogen proeven zijn de kastanjesoep en de chocoladebietentaart.
De kastanjesoep heeft een rijke warme smaak met een “spicy kick”, perfect passend bij de herfst.
Je waant je al wandelend op het landgoed Amelisweerd, omringd door de herfstbladeren op de grond en de frisse buitenlucht. 

De chocolade bietentaart is luchtig en licht en smelt bijna op je tong. De bieten bieden tegenwicht aan de chocolade waardoor er een perfecte balans ontstaat tussen die twee. Dit maakt de taart erg verfrissend van smaak. 

“Het tweede kookboek” is een inspirerend kookboek die menig thuiskok een plezier gaat doen. En voor de echte fans hebben we ook gesigneerde exemplaren in de winkel liggen. 

Kortom, een aanwinst voor je keuken! (Hannan Tecla)

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *