Broese boekverkopers

Broese Cadeau Top 10 (+ boekverkoper Liane van Piggelen tipt ‘Bistrotier’)

Liane van Piggelen tipt

Top 20 van de best verkochte boeken in de eerste cadeauweek van december.

  1. Top 2000 Denksport puzzelboek / Keesing
  2. De Gorgels en de laatste kans / Jochem Myjer
  3. Wat stilte wil / Arthur Japin
  4. Rotterdam / Arjen van Veelen
  5. Crisis / Jip van den Toorn
  6. Wij waren, ik ben – Weg uit Ruinerwold / Israel van Dorsten
  7. Omringd door idioten / Thomas Erikson
  8. Het schaarse licht / Nino Haratischwili
  9. Wat je zoekt, zoekt jou / Kader Abdolah
  10. De  jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal / Charlie Mackesy
  11. Het lied van ooievaar en dromedaris / Anjet Daanje 
  12. Het afzien van 2022  /John Reid, Bastiaan Geleijnse, Jean-Marc van Tol
  13. De profeet en de idioot / Jonas Jonasson
  14. De jaren / Annie Ernaux (Nobelprijswinnaar)
  15. De Beesten / Gijs Wilbrink
  16. Tasmanië / Paolo Giordano
  17. Ottolenghi Test-Kitchen – Extra lekker / Yotam Ottolenghi, Noor Murad
  18. De laatste skilift / John Irving
  19. Films die nergens draaien / Yorick Goldewijck
  20. De Camino / Anya Niewierra (deze week het 1000ste exemplaar bij Broese verkocht!)
De top 2000 blijft een hit. Het Top 2000 puzzelboek op nr. 1

Van ‘Bistrotier’ gaat iedere kookboekengek knorren van plezier

Jarenlang betekende uit eten gaan dat je óf naar een Chinees-Indisch óf een Frans restaurant ging. De tijden zijn veranderd. Het plaatselijke Chinees-Indische Specialiteiten Restaurant in de winkelstrip is nu een all-you-can-eat wokpaleis en aan de Franse keuken lijken nog maar weinig koks zich wagen.

Met Bistrotier. De beroemde Franse bistrokeuken nu bij je thuis werkt Stéphane Reynaud  aan eerherstel voor wat wellicht de meest invloedrijke keuken ter wereld is. Van bavette tot worst in brioche, van een fijn samengesteld broodmandje tot Tarte Tatin als dessert, met maar liefst meer dan 400 pagina’s aan recepten zit er voor iedereen wat lekkers tussen. Met foto’s waarvan het water je in de mond loopt en die helemaal van deze tijd zijn.

En er is meer! Zo staat in Bistrotier alles wat je moet weten over aperitieven, bier en koffie. Natuurlijk komt ook de wijn aan bod, van maar liefst 100 lees je exact welke wijn bij welk gerecht past. Bistrotier heeft een lekker frisse styling, is prachtig vormgegeven en met zorg gemaakt zodat iedere kookboekengek gaat knorren van plezier.

Wat een geweldig cadeau voor jezelf of een andere hobbykok voor wie je nog wat moois voor onder de kerstboom zoekt. (Liane van Piggelen)

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *