Challenge Rock the House

Art Rocks daagt muzikanten thuis uit met kunst

Kovacs is dit jaar ambassadeur.

Art Rocks, de grootste Nederlandse muziekcompetitie die kunst en muziek samenbrengt, introduceert de challenge Rock the House. Muzikanten, waarvan er veel thuiszitten door de Corona-crisis, kunnen zich laten inspireren door hun favoriete kunstwerk. Met deze challenge maken ze ook hun eerste ambassadeur 2020 bekend, zangeres en performer Kovacs.

The challenge
Aan muzikanten uit alle genres de oproep om vanaf vrijdag 3 april een soundtrack geïnspireerd op een kunstwerk in te zenden voor de challenge Rock the House en daarmee kans te maken op een geldbedrag van € 250,- en een masterclass session van niemand minder dan ambassadeur Kovacs. Deelname aan de challenge is voor alle leeftijden, genres en niveaus.

Spe(e)lregels:

  • Kies een kunstwerk! Online kun je bij de 15 aangesloten Art Rocks-musea kiezen uit honderden kunstwerken. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor het kunstwerk dat je thuis aan de muur hebt hangen, of kiezen voor het kunstwerk vanje moeder; kortom, laat je creativiteit de vrije loop op jouw lievelingskunstwerk. Alle soorten kunstwerken zijn welkom! Art Rocks selecteerde voor jou op de website ook enkele inspirerende kunstwerken:artrocks.nl/thehouse
  • Creëer een filmpje van minimaal 30 seconden waarin je jouw bijdrage performed of voordraagt met het gekozen kunstwerk in beeld. Jouw soundtrack, geïnspireerd op het kunstwerk, mag in spoken word, a cappella, instrumentaal, rap etcetera; alle genres zijn welkom. En heel belangrijk voor deze challenge:imperfectie is ook perfect genoeg.
  • Klaar en tevreden? Mail dan het filmpje (1 challenge per persoon) naar rockthehouse@artrocks.nlmet je naam, titel kunstwerk en kunstenaar en de plek waar dit kunstwerk te vinden is. Vergeet niet je filmpje te uploaden via jouw eigen Instagram account (feed + story)  en tag  @artrocks_competitie en gebruik de hastag #ArtRocksTheHouse.

 

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *