Partnerbijdrage

Alliance Française Utrecht: paasmatinee, Art Déco, toneel en nieuwe lessen

Het activiteitenoverzicht van Alliance Française Utrecht voor april.

Het is bijna Pasen. Omdat de traditionele Matinée de Noël al twee keer werd geannuleerd wegens corona, biedt de Alliance Française Utrecht u dit jaar een Matinée de Pâques (Paasmatinee) aan. In de prachtige Lutherse kerk aan de Hamburgerstraat staat de groep Frazz op het programma. Deze groep geeft bekende Franse chansons van onder andere Serge Gainsbourg, Jacques Brel, Barbara et Michel Legrand een jazzy tintje. In 2017 won Frazz de publieksprijs in het jaarlijkse Concours de la Chanson Française. Dit alles samen met koffie en bûche vooraf en een drankje achteraf. 

Praktische informatie: 

Zondag 10 april / 15.00-19.00 uur / Lutherse kerk, Hamburgerstraat 9, Utrecht 

Gratis voor leden van de AFU en slechts 10 euro voor niet-leden. Inschrijving per mail naar lionne.utrecht@afpb.nl.  

Houdt u van Art Déco? Donderdag 21 april om 21.30 uur is de volgende online bijeenkomst van de cyclus Oh! , in partnerschap met de Alliances van Nederland en Spanje. Guilia Francesci laat u Art Déco en zijn befaamde artiesten (zoals de schilderes Tamara de Lempicka, Coco Chanel of Joséphine Baker) ontdekken. 

Praktische informatie: 

Donderdag 21 april / 21.30 uur / online  

Gratis online conférence, u kunt zich inschrijven via: Webinar (microsoft.com). 

Houdt u van toneel? Noteert u dan dinsdag 10 mei in uw agenda om het toneelstuk Les exercises de style van Raymond Queneau bij te wonen. Met dialogen, dans en zang beloven we u een fantastische avond met de theatergroep Saint-Lazare

Praktische informatie:  

Dinsdagavond 10 mei / 19.30 uur / Institut Cervantes, Domplein 3, Utrecht 

Gratis voor leden van de AFU en slechts 10 euro voor niet-leden. Inschrijving per mail naar sophie.utrecht@afpb.nl. 

En mis vooral niet onze nieuwe lessenreeks die begin mei zal starten! We bieden in mei en juni cursussen voor elk niveau. Een prima manier om uw Frans weer op te halen en te verbeteren nu de zomer eraan komt! Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken op Winkel – Alliance Francaise Utrecht (alliance-francaise.nl) of u inschrijven met een mail naar cursus.utrecht@afpb.nl.   

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *