Kinderboekenweek

90 kinderen slapen een nachtje in de bieb tijdens Kinderboekenweek Gi-ga-groen!

Van 5 tot en met 16 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema is  dit jaar Gi-ga-groen! Bibliotheek Utrecht organiseert een uniek  event: ‘Slapen in de bieb’. Vrijdagavond 7 oktober worden er 42  tentjes opgezet in de Grote hal van Bibliotheek Neude. 90 kinderen  blijven er een nachtje slapen met een ouder of verzorger.  

Slapen in de bieb 

Met recht een uniek event: dit is de allereerste keer dat er iemand mag blijven  slapen in de bieb. En dan meteen ook 90 kinderen! In de Grote hal van Bibliotheek  Neude worden vrijdagavond om 21.00 uur 42 bieb-tenten opgezet. Alle kinderen  gaan hun eigen tentje inrichten en versieren en ze maken een glow in the dark  kussensloop. Er zijn Meet & greets met schrijvers en een Gi-ga-groene speurtocht.  En voordat het dan écht tijd is om te gaan slapen is er Disco tussen de Boeken!  

Lievelingsknuffel, ontbijt en yoga 

In elke tentje passen een of twee kinderen (7+), met een ouder of verzorger. Of  drie, als de ouder(s) in een tweede tentje slapen. Iedereen brengt een eigen matje,  slaapzak, kussen, pyjama en lievelingsknuffel mee. Voordat de kinderen om 10.00 uur ’s ochtends weer naar huis gaan, kunnen ze eerst nog aanschuiven bij het gi ga-groene ontbijt en rustig de dag beginnen met Boek & Yoga.  Een Kinderboekenweek-event om nooit meer te vergeten! 

Aanmelden voor dit nachtje in De Bieb kan helaas niet meer.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *