Het gevoel van een bierfestival

Zes brouwerijen organiseren Utrechts Tap Tour met touringcar

Utrechtse brouwerijen organiseren op zondag19 juli de Utrecht Tap Tour. Tijdens dit bierfestival worden bezoekers met een touringcar langs drie Utrechtse brouwerijen gereden waar de hele dag genoten kan worden van Utrechts bier. 

De initiatiefnemers willen de bezoekers het gevoel van een echt bierfestival geven. “Op bierfestivals loop je langs de standjes van brouwerijen om de verschillende bieren te proeven. Door corona gaat dat natuurlijk niet door, dus willen we op 19 juli de bierliefhebbers op een veilige en verantwoorde manier langs de brouwerijen laten gaan”, vertelt Ronald van de Streek van vandeStreek bier, één van de deelnemende brouwerijen.

De zes brouwerijen achter de Tap Tour zijn Eleven Brewery, Oproer, Brouwerij Maximus, Brouwerij De Leckere, vandeStreek bier en De Kromme Haring. “We hebben als Utrechtse brouwerijen regelmatig contact met elkaar, toen het idee van de Tap Tour werd geopperd waren we alle zes meteen enthousiast! Het is echt mooi hoe we dit als Utrechtse bierwereld samen op poten zetten”, aldus Ronald.

Deelnemers van de Tap Tour kunnen bij aanschaf van een ticket zelf kiezen bij welke van de zes brouwerijen zij starten. Daarna worden ze met een touringcar langs twee andere locaties gereden om aan het eind van de dag weer op hun startlocatie te eindigen. Er zijn twee verschillende routes. Route 1 brengt de bierliefhebbers langs De Leckere, vandeStreek en Oproer; route 2 bestaat uit bezoeken aan Eleven, Maximus en de Kromme Haring. Om niks te missen zullen tijdens de tour ook bieren van de brouwerijen van de andere route beschikbaar zijn.

Tickets zijn te bestellen via de webshop van vandeStreek bier, er zijn 30 kaarten per startlocatie
beschikbaar.

 

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *