Louis Hartlooper Complex

Winactie: Bohemian Rhapsody Sing-Along in LHC

Krijg jij kippenvel van de stem van Freddie Mercury? Ken je alle liedjes van Queen uit je hoofd? Of wil je gewoon een lekker avondje naar de bioscoop én uit je dak gaan? Dat komt goed uit, want wij mogen 2×2 kaartjes weggeven voor de Bohemian Rhapsody Sing-Along in het Louis Hartlooper Complex op woensdag 13 maart! 

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke en extravagante zanger Freddie Mercury. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes, en toont hoe de uit de hand gelopen levensstijl van Mercury bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Ook het Live Aid concert in het Wembley stadion, volgens velen een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek, komt in de film voor. Freddie Mercury was homoseksueel en overleed aan de gevolgen van aids.

Bohemian Rhapsody won 4 Oscars, 2 BAFTA’s en 2 Golden Globes. Het is de op-een-na succesvolste film ooit in Nederlandse bioscopen.

Bij de Sing-Along in het Louis Hartlooper Complex wordt de film muzikaal ingeleid door Utrechter Siep van Rijswijk, Herman Brood Academie-alumnus en frontman van de band Melonhead. Daarna is het de beurt aan de zaal om te zingen. Alle liedjes zullen ondertiteld zijn, en mensen kunnen vanuit de stoel lekker meezingen.

Ook leuk: wie verkleed komt, krijgt een gratis drankje.

 

Hoe kun je winnen?

– Vertel ons in een reactie onder dit bericht wat je favoriete liedje is van Queen en waarom je graag naar de Sing-Along in het LHC wilt gaan
– Like ons op Facebook

We maken maandag de winnaar bekend.
Als je niet gewonnen hebt, kun je een kaartje kopen voor de filmavond.

Let op: de gewonnen kaartjes dienen een half uur voor aanvang opgehaald te zijn. De film begint om 21:15 uur.

 

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *