Winactie

Win kaarten voor Catvideofest 2019 in LHC

Op donderdag 8 augustus is het Internationale Kattendag en dat laat het LHC niet onopgemerkt voorbij gaan. Speciaal voor deze gelegenheid vertoont het filmtheater een voorpremière van CatVideoFest 2019; een hilarische compilatie van de leukste, grappigste en schattigste kattenfilmpjes!

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes. Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn. Voor het eerst komt de kattensensatie nu eindelijk ook naar Nederland! Is er een beter excuus om gezellig samen te komen dan samen naar katten te kijken? Kijk hier voor de trailer.

De Nuk geeft 2×2 vrijkaartjes weg voor CatVideoFest 2019. Stuur voor zaterdag 3 augustus een mailtje naar redactie@denuk.nl o.v.v CatVideoFest. De winnaars krijgen maandag 5 augustus bericht.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *