Henk vlogt

Wat gaan de grootse plannen van het Utrecht Science Park betekenen?

Het USP moet groen worden dus er komen geen parkeerplekken. Daarnaast gaat het park zijn eigen energie opwekken door middel van 200 meter hoge windmolens. Als de plannenmakers nog meer goede ideeën hebben, mogen ze die bij Henk gewoon over de schutting gooien.

Laat uw reactie achter

Reactie

7 reacties

 • Toine Robs schreef:

  Helaas maar al te waar dat het Utrecht Science park om haar ambities te verwezenlijken de belenden buurtbewoners grandioos veel overlast gaat bezorgen. En de Gemeente
  vindt alles goed, want die hoefden niet eens gehoord worden.

 • André van Apeldoorn schreef:

  Veel wetenschappelijke rapporten wijzen uit dat windturbines niets te zoeken hebben in woonwijken (ze zijn ziekmakend). Dat zouden ze uitgerekend bij het Science Park toch moeten weten. Juridische stappen tegen deze plannen kunnen niet snel genoeg ingezet worden.

 • Casper schreef:

  Luchtballonnetje dat zo snel mogelijk door de politiek moet worden doorgeprikt.

 • Bernard Tomlow schreef:

  Over een aantal maanden (16 maart 2022) zijn er gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks en D’66 blijven maar-blind voor de ( gezondheids)schade—kolossale windturbines in de achtertuin van burgers met gestrekt been erdoor drammen. Denk bijvoorbeeld aan Rijnenburg .Zij gaan alleen voor het pluche. Zie ook het tramdrama met 200 miljoen schade voor de burger.. Geen enkele politieke afrekening voor dit bestuurlijk blunderen. Dan moet de kiezer het maar doen. PS, ik ben voor energietransitie en kocht de laatste 8 maanden drie zonnepaneleninstallaties. Het gaat om welke installatie op welke plek.

 • Arie Stoom schreef:

  Zou het niet beter zijn als ze -juist om de omringende buurten ter wille te zijn- een kleine kerncentrale zouden neerzetten op hun terrein.

 • Boesje schreef:

  Oh Henk wat vreselijk. Van dat geluid, van welk aanhoudend geluid dan ook, kan je helemaal gek worden. Maar windturbines mogen toch niet in de nabijheid van woonwijken worden geplaatst …. maar ja daar zullen ze bij de hoge heren van het USP wel inventief een mouw aan passen. Alles voor het groen en de mens moet zich maar aanpassen oftewel kan verrekken.

 • WMJ schreef:

  Lees het artikel ‘Huisarts: Bescherm mensen beter tegen de windmolens’ in het AD van maandag 5 juli jl, pag.15! Huisarts Sylvia van Manen uit het Brabantse Bokhoven strijdt met enkele collega’s uit andere delen van het land tegen de komst van windmolens vlak bij bewoonde gebieden. “Het geluid dat ze(windmolens) maken is ongezond”.
  Interessant en informatief artikel! Ook een waarschuwing om die dingen niet zomaar overal neer te zetten.
  Ook huisarts mevrouw Adriaanse strijdt al 13! jaar tegen windmolens dichtbij bebouwing! Google haar naam maar eens.
  Het wordt echt tijd dat er bij deze zaak eens serieus stilgestaan wordt!
  De provincie Utrecht is veel te dicht gebouwd om windmolens te plaatsen! Dat moet nu eens onder ogen worden gezien door die politieke ‘drammers’. Zet die dingen neer waar geen mensen wonen.
  In Frankrijk mag in een straal van 3! kilometer van bebouwing/bewoning géén windmolens geplaatst worden! Voor de overlast en gezondheidsredenen van de bevolking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *