Urban Sketches

Wandelen langs de singel met Marike Stokker: de Abstederbrug

Vandaag een tekening van de andere kant van de Abstederbrug. Op Koningsdag (2018) was ik ’s ochtends al vroeg op pad. De stad was nog uitgestorven na een rumoerige Koningsnacht. Langs de singel kwam ik een jongeman tegen die, voor mijn neus, ladderzat van zijn fiets viel. Terwijl ik zat te tekenen, werd de stad langzaam wakker en kwamen ook de eerste bootjes. Ik heb nog wat oranje toegevoegd om de dag te kenmerken.

Van de tekeningen zijn een hoogwaardige galerieprent te bestellen bij: marike@stokker.nl.

Voor meer informatie daarover kan je kijken op: https://marikestokker.blogspot.com knopje giclées/prints

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *