Uittips

Waar kan ik heen? Questlove, Nacht van de Wijn, Sjoeltoernooi

Foto: Floris Heuer

Ieder weekend is er van alles te doen in de stad. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Of gewoon nog geen plannen hebt? Dan kun je ook bij de Nuk terecht. Wij geven een aantal tips uit het grote aanbod aan films, theatervoorstellingen en concerten.

Questlove in TivoliVredenburg
Naast drummer in de legendarische hiphop band is Ahmir ‘Questlove’ Thompson ook producer, acteur en dj. In die laatste hoedanigheid is hij op zaterdag 6 juli te zien in de Pandora in TivoliVredenburg. Natuurlijk draait hij veel hiphop, maar ook funk, disco en soul zullen voorbij komen in een lange aanstekelijke groove.

Kaarten zijn hier te koop

Expositie over Irak
Kunstenaar Read Omara komt oorspronkelijk uit Irak, maar woont al een lange tijd in Nederland. Met de expositie ‘Verlangen naar de zon’ laat hij ‘zijn’ Irak zien en hoe hij nog wel eens terugverlangt naar het land. De expositie is tot en met 31 augustus gratis te bezoeken in bibliotheek Vleuterweide.

Kulture of Hype and Hope
The Kulture of Hype and Hope is een driemaandelijks evenement in Theater De Berenkuil. Op zaterdag 6 juli zullen verschillende dansers hun kunsten vertonen. Toch draait het niet alleen om de wedstrijd, maar ook om de liefde voor hiphop. En op zondag 7 juli is de grote finale in de Stadsschouwburg.

Kaarten zijn hier te koop.

Sjoeltoernooi
Sjoelen doe je toch alleen tijdens Koningsdag? Niets blijkt minder waar. In restaurant Loaded kun je op zondag 7 juli meedoen aan een sjoeltoernooi. Het toernooi begint om 15.00 uur en deelname is gratis.

Meer informatie is hier te vinden.

Nacht van de Wijn
Een ode aan de wijn kun je het best ‘s nachts brengen. Daarom vindt op zaterdag 6 juli de Nacht van de Wijn plaats in de Central Studio’s. Vele liefhebbers zullen hier bij elkaar komen om wijnen te proeven en die liefde met elkaar te delen.

Kaarten zijn hier te koop.

Logo De Nuk
Auteur

Bas Koppe

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *