Partnerbijdrage

Village de Montmarsis: genieten in de Lot & Dordogne deze zomer!

Verscholen in het glooiende Franse landschap en op loopafstand van het dorpje Gourdon ligt een kleinschalig, vijfsterrenvakantiepark: Village de Montmarsis. Het is een plek voor iedereen: of je samen een weekje geniet van rust en privacy in het laagseizoen, er met het gezin op uit trekt in de zomer óf met de hele familie een plek zoekt; hier kan iedereen genieten én ontspannen.

Over het park

Op ongeveer 10 uur rijden vanaf Nederland bereik je Village de Montmarsis. Een heerlijke plek midden in het groen met 60 sfeervolle gîtes, 5 luxe glampingtenten en tal van faciliteiten voor haar gasten. Zo is er een ruim omheind zwembad met een kinderbadje en zonneterras direct gelegen aan de bar en brasserie. Hier strijk je neer voor een borrel, haal je in de ochtend je verse croissants en eerste kop koffie en schuif je ’s avonds aan voor een heerlijk diner: van fine dining tot vers gemaakte pizza’s uit de steenoven en uitgebreide barbecue avonden. 

60 sfeervolle gîtes

Voor de kinderen is Montmarsis een walhalla. Het hele seizoen vriendjes om mee te spelen, een tennisbaan, voetbal- en volleybalveld, trampoline, speeltuin en jeu de boules; plezier voor het hele gezin. Ook organiseren wij knutselochtenden, is er één keer in de week discozwemmen en zetten we een speurtocht uit over het park. De hele vakantie plezier!

Plezier voor het hele gezin
5 luxe glampingtenten

Over de omgeving

Ook in de omgeving ontbreekt het je aan niks. Van typische Franse marktjes, oude verscholen dorpjes, bekende stadjes zoals Rocamadour en Sarlat, uitstekende lunch- en dinerplekjes; het ligt allemaal op rijafstand van Montmarsis. Wil je een actief uitje? Op een kwartier rijden zit je aan de rivier de Dordogne waar je fantastisch kunt vissen of met de kano tochten kan maken, neem ook je mountainbike mee en ga de bergen in of wandel door de prachtige, bosrijke, groene natuur. Waar je ook naar op zoek bent: ons team denkt graag met je mee en kent de leukste hideaways!

Kijk hier voor meer informatie.

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *