Berichten van het plandelfront

Utrecht heeft de P erin

De Plandelaars en Ploggers duiken overal op in heel 030

De 2de Utrechtse Plandeldag belooft een feestelijk event te worden dat de hele stad groen kleurt.

Zo binden de Rangers van het Wereld Natuur Fonds, samen met Het Peukenmeisje, in Overvecht de strijd aan tegen de sigarettenpeuk en deelt Plandelman daar Peukenpockets uit. In Leidsche Rijn en in het Griftpark bakt de WasteBar gratis poffertjes in ruil voor ingeleverd zwerfafval.

In heel Utrecht, van Lunetten en Lombok tot Leidsche Rijn, van Vleuten tot Veemarkt en van Kanaleneiland tot Overvecht gaan bewoners de straat op, met grijpstok en vuilniszak. Karim & co op Kanaleneiland Noord, Andrea met haar buren de zuidkant van de Rijnlaan, de vaste club van Lunetten Plandelt draait rondjes rond de Musketon, en Gitman & gezin neemt De Luwte voor hun rekening. En zo zijn er meer, van Lyonel tot imker Peter, van zusterpark Rotsoord tot de Loopgroep Julianapark.

Op deze Google Map het actuele overzicht van de nu al aangemelde Plandelpunten van zaterdag 26 augustus.

Staat jouw straat of stoep er nog niet op? Daar kun je wat aan doen! Stuur een mailtje naar info@plandelen.nl en claim ‘jouw’ stukje Utrecht!

De Plandelman

Plandelman maakt, solo én met een groeiend leger van Utrechtse opruimhelden, korte metten met zwerfafval in alle soorten en maten. De Plandelman is het alias van Anton Damen.
Kijk hier voor de website: www.plandelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *