48 uur: streamteam tot je dienst

TivoliVredenburg deelt Open Call voor poptalent: zaal Pandora 48 uur beschikbaar voor creatieve opnameplannen

Pandora (foto: Juri Hiensch)

Langdurig gesloten zalen en afgelast programma dat steeds weer verplaatst wordt: de agenda van TivoliVredenburg zit voor het komende jaar bomvol. Zo vol, dat daarin weinig plaats is voor opkomende artiesten. Daarom stelt het podium haar zaal Pandora nu beschikbaar als opnamestudio voor videoregistratie: ‘we missen de reuring’. 

Programmeur Doortje Hiddema: ”Ondanks alle beperkingen denken we graag in ‘wat kan er wel’? Wij missen de artiesten, het gevoel van delen, de reuring van muziek. Met deze Open Call willen we artiesten een kans geven om gebruik te maken van de zaal die wij door de huidige maatregelen niet kunnen inzetten.” 

48 uur: streamteam tot je dienst 

De popprogrammeurs van TivoliVredenburg buigen zich over de gegadigden en stellen Pandora 48 uur beschikbaar, om een video- en geluidsregistratie te maken met het streamteam van TivoliVredenburg. Een clip voor op YouTube, een livestream of minifilm: elk plan is welkom.  

Aanmelden 
Artiesten en acts die bijvoorbeeld de Popronde al overwonnen hebben, maar hun tour moesten cancelen, shows in rook op zagen gaan, releaseplanningen noodgedwongen moesten aanpassen – zij kunnen zich melden via de website van TivoliVredenburg. Projecten en ideeën kunnen tot uiterlijk donderdag 10 februari 10.00 uur worden ingezonden via www.tivolivredenburg.nl/opencall

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *