Met De Nuk het weekend in

Terugkijken naar talkshow van De Nuk in de Bieb: de broers Grimbergen, Floris Meinardi,de Plandelman en Marike Stokker

Wie was Herman Berkien eigenlijk? Hoe denkt Cees Grimbergen over het debat on ons land? Wat is plandelen? En hoe ziet een Urban Sketch van een talkshow  er uit? Kijk hieronder naar de samenvatting of volledige registratie van Met De Nuk Het Weekend in van afgelopen vrijdag.

De compilatie.

De volledige registratie.

 

Redactie

11 reacties

Reageren
  1. Met plezier naar gekeken. Interessant verhaal van Cees Grimbergen over voormalig SP-wethouder Paulus Jansen. “Ik praat alleen met goede journalisten.” En dat tegen een journalist die haarfijn uitzocht hoe dezelfde Jansen de sociale woningen in Kanaleneiland heeft verkwanseld. Waar haalt deze SP-er het lef vandaan?

  2. Ik wist niet dat Herman Berkien last had van hoogtevrees. Vraag me af hoe dat ging als hij boven op de Dom stond.

  3. Mag ik de redactie in overweging geven om Cees Grimbergen een vaste column te geven in deze talkshow? Een man met een mening die er toedoet.

  4. Ik geniet wekelijks van de tekeningen van Marike Stokker op De Nuk. Leuk haar eens in levende lijve te zien.

  5. Chapeau voor deze plandelman. Geweldig initiatief van burgers die niet aan de zijkant blijven staan maar de handen uit de mouwen steken voor een betere leefomgeving.

  6. En toen had ik de hele registratie nog niet gezien. Heel aangenaam om te kijken. Jullie hebben er een fan bij.

  7. Had eerst de compilatie gekeken. Het smaakte naar meer.. dus de hele talkshow gezien. Cees over zijn broertje Bart te horen praten. Ontroerend.

  8. Cees is de grote jongen in het gezelschap. Maar hoe hij over zijn broer praat is dan juist zo mooi.

  9. Leuk programma. Nodig Cees Grimbergen de volgende keer weer uit. Kan hij nog wat dieper ingaan op de corruptie rond de sociale woningen in Kanaleneiland. Het was nu wat anekdotisch terwijl het zoveel zegt over onze gemeenteraad. Wat precies? Dat mag Cees dan in extenso vertellen.

  10. Leuke talkshow en goed dat de bibliotheek deze activiteiten faciliteert. Maar ik heb het idee dat aan de kerntaak van de bibliotheek (uitlenen van boeken) minder prioriteit wordt gegeven. In de oude bieb kon ik blindelings de gewenste boeken vinden. Nu moet ik daarvoor soms het hele gebouw door struinen en dan nog lukt het niet altijd. Het is een prachtig gebouw met mooie kunst, maar ik ga niet naar een museum. Het lijkt erop dat pas in de laatste plaats is gedacht aan de gebruiker. Waar ik op de Oudegracht met plezier mijn boeken ging lenen, zie ik er nu tegenop. Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *