Foto van de week

SaarShot: waar ben ik nu beland?

Locatie: Nijverheidsweg

Ik zag in de verte een soort Eiffeltoren boven de gebouwen uitsteken. Dat is even anders dan de Domtoren, ik ga erop af. Het is toch Utrecht waar ik ben?

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

4 reacties

Reageren
  1. De afgelopen jaren had ik veel plezier van deze filmische aanblik als ik naar mijn ateliercomplex De Overvloed fietste, er vlak naast op de Nijverheidsweg 16 in het Werkspoorgebied. Vooral bij ondergaande zon prikkelde het de verbeelding! Helaas moet mijn fijne plek daar in de vaart der volken verdwijnen voor nieuwbouw en nieuwe bedrijvigheid. Gelukkig vond ik een evenzeer tot de verbeelding sprekende locatie Achter De Dom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *