Foto van de week

SaarShot: vertroebelde blik

Locatie: Stadsschouwburg

Ik heb een kater op dit moment. Dankzij mijn vriendinnen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik tot half 3 vannacht flink aan het doortettteren was. En dan vandaag nog op de valreep een foto moeten maken…. Dit beeld geeft ongeveer weer hoe het met mijn hoofd staat; ik registreer maar zie het niet helder. Toch blijft het vrolijk en hopelijk creatief binnen en buiten. Oh ja, je ziet dus de reflecties van onder andere de oranje zonneschermen, een kleur die je in de jaren ’70 veel zag. En bij dit gebouw verrassend leuk werkt. Of is het de nostalgie?

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *