Foto van de week

SaarShot: Unidentified flying object

Locatie: Parade

‘Moederschip connectie. Maak mijn funky Pfunk, ik wil mijn funk ongesneden’. In het Nederlands klinkt het toch niet zo. Moet altijd denken aan het liedje van Parliament “P-funk” als ik die UFO op het Prorail gebouw zie. Tijdens de Parade zie ik m ook in de avond. Laatste dag vandaag. Ik ga er weer voor. Misschien nemen mijn funky broeders me wel mee voor een tripje!!!!

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

2 reacties

Reageren
  1. Hahahaha Louis! Ik ben overigens niet meegenomen, maar een rare trip van een voorstelling gezien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *