Foto van de week

SaarShot: suiker happen

Locatie: Piekenkermis Maliebaan

De Kermis, niet helemaal aan mij besteed, maar hou wel van alle lichtjes en vertier dat het veel mensen brengt. Ik heb een gokje gewaagd aan die apparaten die muntjes schuiven. Ik ging lekker, vonden mij vriend en ik. Een euro 15 verder en 50 punten binnen! Wat zou ik daar voor kunnen krijgen? Een aansteker…. Toen maar afgemaakt met een suikerspin, was zeker 25 jaar geleden dat ik daar mijn tanden in had gezet. Het ziet er FANTASTSICH uit, zo’n roze joekel op een stokje. Ik denk wel dat het weer 25 jaar duurt, opdat ik met een roze unit te betrappen ben.

Logo De Nuk
Auteur

Saar Rypkema

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *