Foto van de week

SaarShot: Steamy windows

Locatie: Nijverheidsweg 6 (NAR)

Ik zat te genieten van de tunes van DJ Vibez in -de NAR, Café der kunsten-. Een hele toffe plek. Aangrenzend Galerie Larik, om je kunsthart te voeden. Ik was er voor het eerst en keek mijn ogen uit. Wat een unieke plek, het geeft me de rauwheid van Rotterdam, die ik zo kan waarderen. Maar moest ook nog een foto maken voor de Nuk. Ik keek door de beslagen ramen naar het buitenterrein. Een ruwe omgeving van een industriegebouwen, kunstenaars en hun ateliers, ouwe zooi en braakliggend terrein. Et voilà. Het wordt wel wat daar in het Werkspoorbuurtje!

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *