Foto van de week

SaarShot: roze verwondering

Locatie: Hoog Catharijne

Ik weet niet of dit kunst, reclame of een in het roze verzopen kabouter moet voorstellen. Ik kan er niet zoveel mee. En krijg ook geen trek in een ijsje. Waar je vroeger over de junks moest stappen, kun je nu heerlijk op het terras genieten van dit uitzicht. Voor wie nooit in HC komt, dit mis je dus allemaal….

Saar Rypkema

Saar, was jurist toen ze op een tweesprong stond: kiezen voor de advocatuur of haar passie de fotografie. Ze ging in de leer om de fotografie beter onder de knie te krijgen en is inmiddels een fotograaf met aanzien.

2 reacties

Reageren
  1. Ach… Saar… zie het gewoon als oude moderne kunst in een versleten, mottig jasje. Slechts. Of als wanhoopsdaad – wie weet, in het beste geval misschien zelfs als geintje.
    Denk aan de (ooit, 1969) met pindakaas bestreken vloer en de (ooit) gestorte berg van 6 kuub gemalen koffie (Douwe Egberts, Roodmerk) op de vloer van de kapel van het Centraal Museum – dit onder de scepter van Utrechts Eerste & Tevens Laatste Kunstmakelaar.
    Je bedenkt ze waar je zelf bijstaat: een kleuterzandbak gevuld met Smarties in plaats van zand. Smullen maar, kinderen! Je bent nog pas in je melkgebitfase, dus komt wel goed. Kunstgebitje? Maniuit, geenprobleem, wennermaran.
    Een Olympisch bad gevuld met Oekraïens graan, alleen te bezwemmen door waaghalzen en hen die levensmoe zijn.
    Ach… Saar… kunst is zo gemakkelijk en zo toegankelijk geworden 😇 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *