Er zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht

Pretpark de Poepfabriek van Utrechtse Marja Baseler en Annemarie van den Brink bestseller in Duitsland

  • Door Redactie
  • |
  • 18 november 2021
  • |
  • 1 reactie

v.l.n.r: Annemarie van den Brink, Marja Baseler en Tjarko van der Pol,

Pretpark de Poepfabriek van de Utrechtse Marja Baseler en  Annemarie van den Brink, geïllustreerd door de Beverwijkse  Tjarko van der Pol, is in Duitsland een denderend succes. De  Duitse editie wordt uitgegeven door Klett Kinderbuch en er zijn  al meer dan 100.000 exemplaren verkocht.  

In Nederland zijn er meer dan 15.000 exemplaren over de  toonbank gegaan en de rechten zijn ondertussen verkocht aan  maar liefst 9 landen: China, Duitsland, Hongarije, Japan, Spanje,  Taiwan, Tsjechië, Zuid-Korea en Zweden.  

Rechtenmanager Irina Fomichev: ‘Pretpark de Poepfabriek is  echt een uniek prentenboek : leerzame informatie is verwerkt in  een grappig verhaal en de illustraties van Tjarko van der Pol  maken dat je na uren kijken nog steeds nieuwe dingen kunt  ontdekken. Het is geen wonder dat het in het buitenland ook zo  goed aanslaat.’  

Senior uitgever Thille Dop: ‘Ik ben ontzettend trots op de  makers van Pretpark de Poepfabriek. Het boek is in binnen- en  buitenland uitgegroeid tot hét standaardwerk voor kinderen  over spijsvertering en poep.’ 

Over het boek 

Pretpark de Poepfabriek is een spannende ontdekkingsreis van  hap tot plons! Neem een kijkje in je eigen buik en darmen.  Waar blijft je eten als je een hap neemt? Wat is poep? Hoe  poep je eigenlijk? Waar komt buikpijn vandaan en hoe los je het  op? In dit boek lees je alles over de slimme fabriek in je buik.

Lees het interview met Marja Baseler en Annemarie van den Brink dat eerder op De Nuk stond.

Auteur Redactie
Auteur

Redactie

Laat uw reactie achter

Reactie

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *