Berichten van het plandelfront

Plandelman verhuurt zichzelf (voor 1 euro)

Plandelman was here

Plandelman was here

Nee, het is geen 2 aprilgrap: Plandelman neemt dit weekend een aantal avonturiers mee op safari. In Wijk C.

Op de afgelopen PeukMeuk (waar Plandelman bijna op de bon werd geslingerd) kwam een van peukenpakkers uit Wijk C. In het kader van voor wat én op uitnodiging begeeft de Plandelman zich aanstaande zaterdag op haar terrein. Daar hoopt hij samen met enthousiaste buurtbewoners Wijk C in een uurtje om te toveren tot Wijk Clean. En wie weet melden zich hulptroepen uit alle hoeken van de stad.

Bij wijze van experiment biedt Plandelman deze activiteit ook als Plandelsafari door de Urban Jungle aan op het nieuwe platform Local Nature Guide. Dat is voor natuurgidsen wat airbnb is voor logeerplekken. Tussen de vogelaars, boswachters en wildplukkers daar slaat een Plandelman hopelijk geen al te gek figuur, ook al is de missie niet om zeldzame beestjes of bloempjes te spotten, maar plastic troepies.

De belofte is dat elke deelnemer een opruimheld wordt en het motto is: opgeruimd straat netjes! Met de Wijk C-ers en de grote en kleine avonturiers van Local Nature Guide onderscheppen we op de Plandelsafari plastic aan de singels voordat het de kans krijgt plastic soep te worden, graven de prairie van Park Paardenveld af en doen de vreemdste vondsten (en hopelijk ook een Romeinse munt of middeleeuws zwaard).

En dat alles voor de prijs van een euro per persoon. Beter gezegd: de symbolische prijs. Want de kans zit er dik in dat je die investering direct terugverdient aan geplandeld statiegeld. En mocht de plasticflesjesbuit in Wijk C onverwachts tegenvallen, dan betaalt Plandelman je het toegangsgeld hoogstpersoonlijk terug. Erewoord.

Soms verdubbel je je inzet tijdens het plandelen. Eerlijk gevonden!

Dus boek ‘m maar hier, zonder enig financieel risico maar met de garantie op een tof evenement.

Auteur De Plandelman
Auteur

De Plandelman

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *