Partnerbijdrage

Op zoek naar een carrièremove? Deze interessante bedrijven zoeken personeel!

Het is lang geleden dat er het werk zo voor het oprapen lag als nu. Door de krapte op de arbeidsmarkt moet bedrijven en organisaties vechten voor medewerkers. Voor werkzoekenden en zij die loeren op een nieuwe uitdaging biedt dat interessante mogelijkheden. Ben jij ook op zoek naar een baan of naar het maken van een carrièremove? We bespreken drie interessante bedrijven in Nederland die op zoek zijn naar personeel.

ASML

ASML is gevestigd in Veldhoven en telt veertienduizend medewerkers, waar jij er een van kunt worden. Het is een toonaangevend hightech-bedrijf met een miljardenomzet in de halfgeleiderindustrie. ASML produceert geavanceerde technologische systemen waarmee elektronicafabrikanten chips vervaardigen, die we allemaal dagelijks in onze apparaten gebruiken. Werken bij ASML betekent dat je een bijdrage kunt leveren aan innovatie en vooruitgang. Niet alleen voor kleinere en snellere techniek, maar ook op het gebied van milieuvriendelijkere technologieën. Er zijn niet alleen technische en operationele vacatures bij ASML, maar ook strategische en commerciële mogelijkheden als dat meer in je straatje is. 

Bol.com

Bol.com kennen we allemaal wel. Het bedrijf begon in 1999 als Europa’s eerste digitale boekwinkel en groeide uit tot een online marktleider in diverse categorieën. Hun missie om de retail te veranderen en het dagelijks leven gemakkelijker te maken, zorgt ervoor dat bij Bol.com samenwerking en innovatie centraal staan. Zowel op de werkvloer als in hun klantbenadering moedigt het bedrijf diversiteit en inclusiviteit aan. Interessant is dat ze een bovengemiddelde 29 vakantiedagen per jaar bieden, plus diverse verlofregelingen, bonussen en andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Als nieuwe medewerker kun je rekenen op een welkomstpakket, laptop, telefoonoptie en zelfs een leaseauto indien nodig. Via hun intern ontwikkelingsplatform, Studybol, biedt het bedrijf ook cursussen en training. Belangrijk is ook dat er sprake is van een flexibele werkcultuur binnen Bol.com. Interesse? Kijk naar de vacatures bij Bol.com

DOUXE

DOUXE is een Nederlands hotel-lifestyle merk dat sinds 2006 hoogwaardige hotelproducten aanbiedt voor thuisgebruik. Het bedrijf streeft ernaar om klanten betaalbare kwaliteit en vijfsterrenservice te bieden zoals in hotels. Hiervoor werkt het bedrijf samen met gerenommeerde vijfsterrenhotels en verkopen ze luxe beddengoed, bedden en bad- en spaproducten. DOUXE kenmerkt zich door een klantgerichte, informele en no-nonsense bedrijfscultuur. Vanwege de interessante missie van het bedrijf, zijn vacatures bij DOUXE zeer gewild vanwege de uitdagende missie. Je kunt immers onderdeel gaan uitmaken van het toekomstige #1-hotel-lifestyle merk ter wereld. Fijn is dat de bedrijfscultuur van DOUXE niet hiërarchisch is, waardoor er voldoende ruimte is voor open communicatie en het delen van je mening. Hier kun je de kans krijgen om je te ontwikkelen en samen met het bedrijf te groeien.

Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep van de bedrijven en organisaties die staan te springen om nieuw personeel. Als ooit het moment was om een mooie baan te vinden bij een interessant is het nu. Maak er dus zeker werk van als je dat wel ziet zitten. Dankzij de het gebrek aan personeel worden de secundaire arbeidsvoorwaarden vaak ook interessanter, en dat is iets wat je echt van wilt profiteren!

Laat uw reactie achter

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *